Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Ευχαριστήρια του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Λευκάδας

Ευχαριστήρια του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Λευκάδας

0

kdap_mea

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ  ΚΔΑΠ-ΜΕΑ

Τα  παιδιά και οι οικογένειές τους, το προσωπικό και η Διοίκηση του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης ΔΕΠΟΚΑΛ Δήμου Λευκάδας, ευχαριστούν θερμά τα Δ.Σ. των αθλητικών  σωματείων  «ΔΟΞΑ  ΛΕΥΚΑΔΑΣ»  και «ΝΕΟΣ  ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ»  για την συνδιοργάνωση της συναυλίας της 14ης Αυγούστου, καθώς και τον τραγουδιστή  Κωνσταντίνο  Αργυρό για την εθελοντική παρουσία-προσφορά του (αφιλοκερδώς) και την τελική χορηγία τους προς το Κέντρο, σε είδη γυμναστικής και αθλητικό υλικό (πολυόργανο γυμναστικής-ποδήλατα γυμναστικής-μπάλες-στρώματα κ.α.) για την βελτίωση των συνθηκών και την καλύτερη εξυπηρέτηση των ωφελουμένων μας, στον τομέα της γύμνασης – άθλησης.

Τους ευχαριστούμε όλους πολύ και ευχόμαστε ξεχωριστά στον καθένα καλή επιτυχία στον στόχο που έχει θέσει!


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Τα  παιδιά  και  οι  οικογένειές  τους,  το προσωπικό  και  η Διοίκηση του Κέντρου Δημιουργικής  Απασχόλησης  Παιδιών με Αναπηρία της Κοινωφελούς Δημοτικής  Επιχείρησης  ΔΕΠΟΚΑΛ Δήμου Λευκάδας,  ευχαριστούν θερμά  την κα Βρεττού  Αθηνά  και  τον  Όμιλο  Επιχειρήσεων  Βρεττού – Αυθεντική  Έννοια για την προσφορά – χορηγία ενός  σακιδίου με σχολικά  είδη  για τον κάθε ωφελούμενο ξεχωριστά!

Ευχαριστούμε  πολύ  που  γι’  ακόμη  μια  φορά ευαισθητοποιήθηκαν και προσέφεραν  κάτι  ιδιαίτερο!  Ευχόμαστε  υγεία  και  ότι  καλύτερο…

Προηγούμενο άρθροΚαθαρίζουμε όλοι μαζί την παραλία του Άη Γιάννη
Επόμενο άρθροΣυνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας