Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ...

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ

0

Συνάδελφοι υγειονομικοί – εργαζόμενοι, σας ΚΑΛΟΥΜΕ στο δημαρχείο, αύριο Τρίτη 30 Αυγούστου και ώρα 3:00 μμ, όπου θα συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο το πολύ σοβαρό θέμα της ιδιωτικοποίησης και ξεπουλήματος της περιοχής του Κάστρου. Με την αγωνιστική μας παρέμβαση ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ τους σχεδιασμούς ιδιωτικοποίησης της περιοχής. ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ταυτόχρονα την αξιοποίηση της προς όφελος του λαού, χωρίς την εμπλοκή ιδιωτών – «επενδυτών».

Η παραλία της περιοχής του Κάστρου αποτελεί μία από τις ελάχιστες παραλίες του νησιού μας που προσφέρει ακόμη ελεύθερη πρόσβαση στη θάλασσα στη νεολαία, τους εργαζομένους και το λαό. Στην περιοχή δε, στεγάζεται το παλιό οινοποιείο Λευκάδας, κτίριο ιστορικής σημασίας, το οποίο συνδέεται με τους αγώνες των πατεράδων μας αγροτών για τη διασφάλιση των συμφερόντων τους με την ίδρυση του αγροτικού συνεταιρισμού «ΤΑΟΛ».

ΕΥΘΥΝΕΣ για την άσχημη κατάσταση της περιοχής ΕΧΟΥΝ όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων αλλά και οι δημοτικές αρχές που συνειδητά απαξίωσαν και εγκατέλειψαν την περιοχή, ώστε να μας σερβίρουν τώρα, ως «αναγκαιότητα», την ιδιωτικοποίησή της.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ πολύ καλά ότι η επιχειρηματική δραστηριότητα θα «πνίξει» την παραλία και ο επιχειρηματίας που θα την εκμεταλλευτεί θα «απλώσει την ασυδοσία του» μέχρι το κύμα, ενώ το δικαίωμα για «παραλίες ανοιχτές για το λαό θα βρίσκεται υπό διωγμό».

Αυτό άλλωστε μπορεί να το διαπιστώσει ο καθένας, ΑΝ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ στην απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί και σε πολλές άλλες παραλίες του νησιού μας, όπου η νεολαία και οι λαϊκές οικογένειες καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για ένα «μπάνιο», την ώρα που τα επιχειρηματικά συμφέροντα μετρούν τα κέρδη τους εκμεταλλευόμενοι αυτά που απλόχερα πρόσφερε η φύση στους ανθρώπους , τον ήλιο, τη θάλασσα και την αμμουδιά.

Ο ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ αυτούς τους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς όπου οι μόνοι που θα κερδίσουν είναι οι διάφοροι «επενδυτές» που θα φουσκώσουν τις τσέπες τους. Ο λαός όμως της Λευκάδας, οι εργαζόμενοι και η νεολαία θα βλέπουν την παραλία με το κιάλι αφού δεν θα έχουν να πληρώσουν !

ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΜΕ γιατί γνωρίζουμε ότι χρήματα ΥΠΑΡΧΟΥΝ για να αξιοποιηθεί η περιοχή προς όφελος του λαού. Η κυβέρνηση αυτή όμως , όπως και οι προηγούμενες, ΈΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΗΤΕΣ και ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ με τους νόμους τους να μας κατακλέβουν, επιβάλλοντάς μας δυσβάσταχτους φόρους, για να κάνουν «μπίζνες» και γεμίζουν τις τσέπες τους οι διάφοροι «επενδυτές».

Η φοροληστεία αυτή σε βάρους του λαού επιβεβαιώνεται άλλωστε από τα στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού για το πρώτο 7μηνο που παρουσιάστηκαν πριν από λίγες μέρες . Ενδεικτικά τα έσοδα από τον ΦΠΑ εκτοξεύτηκαν στα 11,9 δισ. ευρώ, 1,1 δισ. πάνω από τους στόχους ! Με την κυβέρνηση να διατηρεί στα ύψη και να μην αγγίζει τους άδικους έμμεσους φόρους στα είδη πλατιάς κατανάλωσης, με την ακρίβεια να τσακίζει κόκαλα και οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο!

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ !

Το Δ.Σ.

Προηγούμενο άρθροΕπιδότηση ρεύματος: Αναλυτικά οι χρεώσεις ανά εταιρεία για τον Σεπτέμβριο
Επόμενο άρθροΑνδρέας Κτενάς: «Με εφόδιο την αλήθεια και σεβασμό σε κάθε συμπολίτη μας προοδεύουμε συνεχώς ένα έργο που ήταν στις καλένδες» – Η απάντηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας στην επερώτηση για την Παράκαμψη Καλαμιτσίου