Αρχική Βίντεο Αμφιλοχία: Πλημμύρισε κομμωτήριο – «Ζούμε στη Βενετία και δεν το ξέρουμε» (Video)

Αμφιλοχία: Πλημμύρισε κομμωτήριο – «Ζούμε στη Βενετία και δεν το ξέρουμε» (Video)

0

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται τα μηνύματα αναγνωστών προς το karvasaras.gr από το πρωί με αφορμή την κακοκαιρία που έπληξε την Αμφιλοχία και είχε ως αποτέλεσμα να ανέβει η στάθμη του Αμβρακικού και να πλημμυρίσουν δρόμοι, ενώ παράλληλα μεγάλος όγκος νερού κατέβηκε στην πόλη από το δασύλλιο.

Ειδικότερα, ένα κομμωτήριο στο κέντρο της Αμφιλοχίας πλημμύρισε κατά τη διάρκεια της σφοδρής βροχόπτωσης και αναγνώστης του karvasaras.gr απέστειλε φωτογραφίες και video από την προσπάθεια των υπαλλήλων να καθαρίσουν την επιχείρηση από τα λασπόνερα.

Μάλιστα στο μήνυμα που έστειλε και στο οποίο επισύναψε τα συγκεκριμένα αρχεία, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ζούμε στη Βενετία και δεν το ξέρουμε».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν διαμαρτυρίες ότι το κομμωτήριο πλημμύρισε καθώς ήταν βουλωμένα τα φρεάτια στο σημείο, όμως μετά από συνομιλία που φέρεται να είχε η ιδιοκτήτρια με εργαζόμενο στην πολιτική προστασία του Δήμου Αμφιλοχίας, φαίνεται ότι τα φρεάτια είχαν γεμίσει με νερό μετά την άνοδο της στάθμης του Αμβρακικού που υπερχείλισε στο λιμάνι και γι’ αυτό δεν μπορούσαν να απορροφήσουν άλλο νερό.

Δείτε video και φωτογραφίες του karvasaras.gr από το πλημμυρισμένο κομμωτήριο:

Πηγή: karvasaras.gr

Προηγούμενο άρθροΑναστολή Λειτουργίας Υπαίθριας Αγοράς
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο Επιμελητήριο Λευκάδας