Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων Λευκάδας

Ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων Λευκάδας

0
anel

anel

Ανακοίνωση των ΑΝΕΛ Λευκάδος.
26 Ιανουαρίου 2015.

 

Η ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες άντεξαν των ασύμμετρο και ἀνομο πόλεμο των συστημικών ΜΜΕ και Δημοσκόπων νεροκουβαλητών τους. Είμασταν και οι τρείς υποψήφιοι δεμένοι, χωρίς ατομική αυτοπροβολή σε κοινό αγώνα για το κοινό καλό. Οι ΑΝΕΛ ήταν η μόνη πολιτική δύναμη που υπέστη τόσο ισχυρό πόλεμο και το μόνο κόμμα στο οποίο οι Δημοσκοπήσεις ¨έπεσαν έξω¨ σκοπίμως περίπου 250 έως 350% , ενώ για τα άλλα κόμματα οι αποκλίσεις κυμάνθηκαν 5 έως 15%! Στην Λευκάδα τα ποσοστά μας αυξήθηκαν έναντι του ποσοστού των Ευροεκλογών και σίγουρα εφεξής θα αυξηθούν περισσότερο. Ο λόγος που το 2012 και τώρα το 2015 μας έδειναν τέτοια μικρά ποσοστά και ότι δεν θα μπούμε στην βουλή, ήταν για να ¨αποσπάσουν¨ ψηφοφόρους που δεν θα ήθελαν να δώσουν την ψήφο τους σε ένα κόμμα που δεν θα συμμετέχει στην Βουλή. Όχι μόνον μπήκαμε, αλλά γινόμαστε ο αποφασιστικός παράγων στην αυριανή πορεία της χώρας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση με σχεδόν απόλυτη επικράτηση ενώ οι ΑΝΕΛ σφραγίζουν την επικράτηση των αντιμνημονιακών Βουλευτών και θα τους υποστηρίξουν ως εγγυητές της Δημοκρατίας στην απαλλαγή της χώρας από τις Τραπεζικές και Χρηματοπιστωτικές συμμορίες που την οδήγησαν στην καταστροφή.
Ο φόβος και η εξαπάτηση των πολιτών που έσπειραν και διέδωσαν τα συστημικά μέσα ενημέρωσης και οι επικίνδυνες για την Δημοκρατία ῾Δημοσκοπικές῾ εταιρείες, δεν έκαμψαν την θέληση του λαού.

Η Λευκάδα συμμετείχε αποτελεσματικά στον μέσο όρο υποστήριξης των ΑΝΕΛ. Οι πάσες εξουσίας των ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αφήνουν την χώρα εξευτελισμένη σαν να ήταν το κέντρο διαφθοράς της Ευρώπης, με μόλις το 75% του ΑΕΠ του 2009, χιλιάδες νεκρούς από αυτοκτονίες, μισό εκατομμύριο χρεοκοπημένους μικρομεσαίους, 1,5 εκατομμύριο άνεργους, μια γενοκτονία σε εξέλιξη, και κατεστραμμένη σε σοβαρό βαθμό οικονομία. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι σταματάει άμεσα η ανομολόγητη Κρατική τρομοκρατία με επίθεση κατά της περιουσίας του Κράτους και των Πολιτών που γίνονται παρελθόν. Οι κατασχέσεις περιουσιών των πολιτών που είχαν προγραμματισθεί από 1ης Ιανουαρίου 2015, πάνε στον αγύριστο μαζί με αυτούς που τα είχαν εμπνευσθεί. Ο από μηχανής Θεός της Ελλάδος είναι πάλι μαζί μας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

από την δράση του εκλογικού σώματος.

1) Ο Γ. Παπανδρέου, υπαίτιος και αφέτης της άλωσης της χώρας από τους Χρηματοπιστωτικούς Οίκους της Νέας Τάξης και το ΔΝΤ, μπαίνει οριστικά στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας ως ο πιό επικίνδυνος για τον Ελληνισμό, πρωθυπουργός της χώρας. Με δράσεις που χαρακτηρίζονται από την κοινή γνώμη ως Αντισυνταγματικές και Παράνομες, έκανε καθεστώς την παράνομη δράση της Κρατικής Μηχανής, κάνοντάς της δήμιο των πολιτών της. Είναι ο μόνος πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδος ο οποίος μόλις μετά από τρία χρόνια από την θέση του πρωθυπουργού ζήτησε την ψήφο του λαού και δεν μπήκε κάν στην Βουλή! Για αυτά και άλλα πολλά, όπως η διακίνηση μαύρου πολιτικού χρήματος και διαφθορά, τα τεράστια χρέη του ΠΑΣΟΚ και δεκάδες άλλα αντικοινωνικές δράσεις, η Ελληνική Δικαιοσύνη θα έχει τον λόγο.

2) Ο Βενιζέλος μπαίνει στο περιθώριο της πολιτικής, ευνουχισμένος από την δύναμη του άλλοτε κραταιού ΠΑΣΟΚ το οποίο οδήγησε στην εξαφάνιση, αφήνοντας τους πάλαι οπαδούς του με την πίκρα της ατίμωσης των προσδοκιών τους και σίγουρα οδηγείται στο περιθώριο της πολιτικής, απομονωμένος με μία μικρή δύναμη πολιτών και ένα πολιτικό κόμμα χωρίς προοπτική συμμετοχής στην νέα κυβέρνηση. Άνθρωπος ταγμένος στις ορέξεις της Τρόϊκας και των Τραπεζιτών, ο άνθρωπος που έφτιαξε και νόμο για την σωτηρία της PROTON BANK και του ήδη φυλακισμένου Λαυρεντιάδη, ο άνθρωπος κατάσχεσε τα χρήματα των Ταμείων και ΝΠΔΔ και που είπε, μεταξύ άλλων τρομερών, το απίστευτο ¨Μπορεί να χρωκοπήσουν οι πολίτες αλλά όχι το κράτος¨, θα κάνει παρέα στο πολιτικό ράφι στον Πάγκαλο και όσους βοήθησαν στην καταστροφή της χώρας.

3) Οι ψήφοι διαμαρτυρίας και υποστήριξης των πολιτών προς το πολιτικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής που δημιουργήθηκε με την ανοχή και έμμεση υποστήριξη των τελευταίων κυβερνήσεων, θα μείνουν δυστυχώς στο περιθώριο των εξελίξεων για την επανόρθωση της χώρας.

4) Η περιφέρεια διέσωσε πρακτικά με σοβαρό εκλογικό ποσοστό την ΝΔ του ¨Ζαππειακού¨ Σαμαρά, εφόσον η οικονομική κρίση απεδείχθει για αυτούς μη επαρκής πιστοποίηση της δράσης του συνεχιστή της καταστροφής τύπου Παπανδρέου. Όταν και αυτοί πληροφορηθούν όλη την έκταση των απαίσχυντων συμφωνιών που είχαν συμφωνήσει αλλά τα ΜΜΕ τα κράτησαν στο σκοτάδι επί 5 έτη, είναι βέβαιο ότι θα σοκαριστουν και αυτοί.

5) Ο Κουβέλης, νεροκουβαλητής του συστήματος, διέλυσε οριστικά την ΔΗΜΑΡ αντί να συμμετέχει με την υγιή δύναμη του 1% της αριστεράς που περιέχει στους κόλπους της. Και αυτός θα μείνει μακριά από τις πολιτικές εξελίξεις και θα απομονωθεί πολιτικά. Αν είχε συμμετάσχει ή απέχει από τις εκλογές όπως των συμβούλευαν στελέχη του, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε εξασφαλίσει αυτοδυναμία.

6) Ο Καρατζαφέρης μετά την υποστήριξη του Σαμαρά, και την αφαίμαξη των ακροδεξιών και ανίκανων πολιτικών του από τον ¨σύμμαχό¨ του, χάνει οριστικώς κάθε πολιτικό έρισμα για ενεργή δράση και συμμετοχή του στην αναπτέρωση της πατρίδας.

7) Ο Λεβέντης, έμεινε Λεβέντης και μόνος, και σίγουρα θα συνεχίζει να μουντζώνει όλο αυτό το σύστημα πολιτικής διαφθοράς αλλά έξω από την βουλή.

8) Το ΚΚΕ κρατά γερά και ελπίζουμε ότι θα αποδειχθεί το κόμμα ¨κλειδί῾για τις μεγάλες αλλαγές που θα χρειαστεί να γίνουν.

9) Το ΠΟΤΑΜΙ μετά την συστηματική διαφήμιση που είχε από ΜΜΕ εργολάβων και Συστήματος, πήρε ένα αξιόλογο ποσοστό, αλλά λόγω πολιτικής ¨καταγωγής¨ και των δηλώσεών του, θα μείνει ανώφελο σε οτιδήποτε Θετικό θα τον χρειαζόταν η χώρα.

10) Η ΤΕΛΕΙΑ πήρε μία Παύλα και πάει με τους άλλους στα πολιτικά αζήτητα και ανενεργή συμμετοχή στα κοινά.

11) Η αποχή δυστυχώς έδειξε μία αποστροφή μιας μερίδας πολιτών προς όλους και όλα, καθώς και μία αδυναμία άλλων να ταξιδέψουν στους τόπους φηφοδοσίας τους λόγω οικονομικής δυσπραγίας μετά την αφαίμαξη των Χριστουγέννων, του ΕΝΦΙΑ, της εφορίας των παράλογων τελών κυκλοφορίας αλλά και της απογοήτευσής τους από την ένδεια που τους έχουν ρίξει αδίκως οι τελευταίες επιθετικές για αυτόν κυβερνήσεις.

Προηγούμενο άρθροΚοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Λευκάδας
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ για το εκλογικό αποτέλεσμα