Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Ενημέρωση από τον βουλευτή Λευκάδας

Ενημέρωση από τον βουλευτή Λευκάδας

0

Δελτίο τύπου από το γραφείο του Βουλευτή Λευκάδας κ. Σπύρου Μαργέλη σχετικά με τις δραστηριότητες του βουλευτή.


Πέμπτη, 15 Απριλίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το τελευταίο διάστημα ο βουλευτής Σπύρος Μαργέλης πέρα από τις κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις του, είχε και τις παρακάτω δραστηριότητες για την προώθηση ζητημάτων  που απασχολούν το Νομό μας:

1)    Είχε συνάντηση και σύσκεψη εργασίας με το νέο Πρόεδρο κ. Καπελώνη και το νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΠΑΝΟΜ κ. Φωτάκη  για το θέμα του νέου Νοσοκομείου της Λευκάδας. Στη σύσκεψη ετέθησαν όλα τα προβλήματα και η νέα διοίκηση της ΔΕΠΑΝΟΜ δεσμεύτηκε να ασχοληθεί υπεύθυνα και άμεσα με όλα τα εκκρεμή ζητήματα.

2)    Είχε συνάντηση με τον Διευθυντή της ΥΑΣ του Υπουργείου Υποδομών για το έργο των Λαϊκών Πολυκατοικιών της Λευκάδας. Ζήτησε και πάλι την επίσπευση των εργασιών για την γρήγορη περαίωση του έργου καθώς και τη χρηματοδότηση και την ανάληψη της ευθύνης κατασκευής από το Υπουργείο των συμπληρωματικών έργων της σύνδεσης της αποχέτευσης των Λαϊκών Πολυκατοικιών με το δίκτυο του Δήμου. Και για τα δύο αιτήματα υπήρξε θετική ανταπόκριση και δέσμευση.

3)    Είχε μαζί με το Νομάρχη επαφές με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για διάφορα θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου που απασχολούν το Νομό μας. Υπήρξε θετική ανταπόκριση και άμεσα στέλνονται στη Λευκάδα για την καλύτερη λειτουργία του Λιμεναρχείου δέκα λιμενοφύλακες (6 στη Λευκάδα και 4 στο Νυδρί).

Από το Γραφείο Τύπου


                                  

 

Προηγούμενο άρθροΣύσκεψη Τουρισμού 2010
Επόμενο άρθροΈκτακτο ! Έλληνας αφαίρεσε το ρολόι του Big Ben