Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Νέα αντιπυρική περίοδο

Νέα αντιπυρική περίοδο

0

Ακολουθεί δελτίο τύπου της Νομαρχίας σχετικά με την σύνεδρίαση του Σ.Ν.Ο.

 


ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεδρίαση Συντονιστικού Νομαρχιακού Οργάνου (Σ.Ν.Ο.)

Την Τετάρτη 21-4-2010 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της ΕΤΑΝΑΛ (παλιό Δημαρχείο) η συνεδρίαση του Συντονιστικού Νομαρχιακού Οργάνου (Σ.Ν.Ο).
Ο Νομάρχης Κώστας Αραβανής, ως πρόεδρος του Σ.Ν.Ο , κατά την σύντομη τοποθέτησή του , αφού ευχήθηκε για μια χρονιά χωρίς πυρκαγιές και λιγότερες υλικές ζημιές ,ζήτησε την έγκαιρη ενεργοποίηση όλων των τοπικών αρχών και των αρμόδιων φορέων για την λήψη προληπτικών μέτρων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου και παράλληλα ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους για την άριστη συνεργασία και τον συντονισμό , την οποία θεωρεί δεδομένη και την φετινή χρονιά.
Επίσης έκανε ειδική αναφορά στις εθελοντικές οργανώσεις και την προσφορά τους (Κυνηγετικό Σύλλογο, Ραδιοερασιτέχνες και Αερολέσχη ).
Στη συνέχεια τοποθετήθηκε ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Λευκάδας κ. Γ. Μπίκας και έκανε μια λεπτομερή ανάλυση της εγκυκλίου για την νέα αντιπυρική περίοδο, και στην ετοιμότητα της υπηρεσίας για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.
Στην συνεδρίαση του Συντονιστικού Νομαρχιακού Οργάνου παραβρέθηκαν, ο Διοικητής της 4ης ΜΣΕΠ, ο Λιμενάρχης, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής ,ο Πρόεδρος της ΤΕΔΚ, Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι ,οι Αντινομάρχες ,ο Διευθυντής  Δασών, η Διευθυντής του Γ.Ν.Ν ,η Διευθύντρια Υγείας Πρόνοιας, η Διευθύντρια Διεύθυνσης Τοπικής Αυτοδιοίκησης ,εκπρόσωποι του Αγρονομείου  Λευκάδας και εκπρόσωποι των Εθελοντικών Οργανώσεων.


Προηγούμενο άρθροΣυλλογή ιστορικού υλικού
Επόμενο άρθροΠρώτη συνάντηση νέας Διοικούσας Επιτροπής