Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Όχι τσίρκο στην Λευκάδα

Όχι τσίρκο στην Λευκάδα

Επείγουσα ανακοίνωση από Σωματείο Ζωόφιλων Λευκάδας και την συντονιστική επιτροπή 84 Φιλοζωικών σωματειων.

Ελπίζουμε, ΚΑΝΕΝΑΣ Δήμος της Λευκάδας εφέτος, να μην μας υποβάλει στην δοκιμασία να υποστούμε το άθλιο θέαμα που προσφέρουν τα τσίρκο με ζώα, όπως τις προηγούμενες χρονιές τέτοια εποχή.

Το προσχέδιο νόμου  κατά των τσίρκων με ζώα, το οποίο είχε αποφασιστεί να ψηφιστεί στην προηγούμενη Βουλή, ήδη βρίσκεται σε πορεία ψήφισης και από την τωρινή κυβέρνηση. Κατά την συνάντηση της συντονιστικής επιτροπής 84 φιλοζωικών σωματείων, στην οποία συμμετέχει και το σωματείο της Λευκάδας, με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κο Καρχιμάκη και σύμβουλους του ΥΠΑΑΤ, συμφωνήθηκε η άμεση προώθηση του εν λόγω νομοσχεδίου, ΟΜΟΦΩΝΑ, και μάλιστα « λόγω της απαίτησης της κοινής γνώμης».

Κάθε αντίθετη απόφαση  εκ μέρους του οποιουδήποτε Δήμου  του νησιού μας, θα την θεωρήσουμε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και την καταγγέλουμε προκαταβολικά

Προηγούμενο άρθροΤιμούμε τα θύματα της τρομοκρατίας
Επόμενο άρθροΔήμαρχε Ντροπή