Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Δελτίο τύπου της Νομαρχίας Λευκάδας

Δελτίο τύπου της Νομαρχίας Λευκάδας

0

http://mylefkada.fatcow.com/2010/May/omadakesd.jpg

Δελτίο τύπου από την Ν. Α. Λευκάδας σχετικά με την σύσκεψη με την ομάδα ΚΕΣΔ .


NOMAΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΓΡAΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
                                        

Λευκάδα 14-05-10

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΕΣΔ

 

      Την Παρασκευή 14-05-2010 πραγματοποιήθηκε στο γραφείο Νομάρχη σύσκεψη με την ομάδα εργασίας του Κέντρου Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου στο πλαίσιο της εκπόνησης της μελέτης για τη δημιουργία πρότυπης υπηρεσίας συντονισμού και παροχής υπηρεσιών κοινωνικής προστασίας σε επίπεδο Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης. Η μελέτη χρηματοδοτείται από την Ένωση Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν από το ΚΕΣΔ η κ. Μαρία Μουσμούτη, εκτελεστική δ/ντρια και ο κ. Ευαγ. Μπουντάλης ερευνητής του ΚΕΣΔ και από τη Νομαρχία  ο νομάρχης κ. Κώστας Αραβανής, ο αντινομάρχης κ. Ελευθέριος Αραβανής, υπεύθυνος θεμάτων Υγείας-Πρόνοιας, η δ/ντρια κ. Χρυσούλα Παπαδάτου και η κοινωνική λειτουργός κ. Σούλα Ζαμπέλη.
Στόχος της μελέτης είναι η καταγραφή των υπαρχουσών κοινωνικών δομών και υπηρεσιών του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα και ο σχεδιασμός μιας Κοινωνικής Υπηρεσίας που θα συντονίζει τις δραστηριότητες για την παροχή εξατομικευμένης κοινωνικής φροντίδας στους τομείς της εργασίας, της πρόνοιας και της προστασίας των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.


 

Προηγούμενο άρθροσύσκεψη για το Σχέδιο Λυγιάς – Καρυωτών
Επόμενο άρθροΑναρχία