Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Δελτίο Τύπου της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας

Δελτίο Τύπου της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας

0

Μετά το από 27/12/2019 έγγραφο το οποίο στάλθηκε με email από το σωματείο «Ορφεύς 1937» στην Φιλαρμονική Εταιρία Λευκάδας και σε άλλους 180 περίπου παραλήπτες ανά την Ελλάδα (σωματεία, Μ.Μ.Ε. κλπ) με θέμα «Συγχαρητήρια στην πρώτη μαθήτρια πτυχίου οργάνου, που πρόκειται να δοθεί σε σπουδαστή του «Ορφέα» Πόπη Τυπάλδου» και το οποίο βρίσκεται ακόμη αναρτημένο στην σελίδα του «Ορφεύς 1937» και προς αποκατάσταση της αλήθειας το Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας θα ήθελε να διευκρινίσει τα εξής:

1)Η εν λόγω υψηλού επιπέδου μουσικός της οποίας αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια για την έως τώρα πορεία της, είναι σπουδάστρια του Ελληνικού Ωδείου με καθηγήτρια την κα Μαρία Γιαννικοπούλου, η οποία είναι και αυτή συνεργάτης του Ελληνικού Ωδείου, γεγονός το οποίο εσφαλμένα αναφέρεται στο έγγραφο που δημοσιοποιήθηκε.

2)Το σωματείο «Ορφεύς 1937» δεν ήταν και δεν είναι έως και σήμερα συνεργάτης του Ελληνικού Ωδείου στην Λευκάδα όπως εσφαλμένα αναφέρεται στο έγγραφο του «Ορφεύς 1937».

Το μόνο σωματείο το οποίο επίσημα συνεργάζεται και εκπροσωπεί το Ελληνικό Ωδείο στην Λευκάδα είναι η Φιλαρμονική Εταιρία Λευκάδας.

3)Κανένα πτυχίο δεν πρόκειται να δοθεί από το Ελληνικό Ωδείο σε μαθητή –

σπουδαστή του Ορφέα όπως εσφαλμένα αναφέρεται στο έγγραφο που δημοσιοποιήθηκε. Τα πτυχία τα παίρνουν οι μαθητές που φοιτούν στο Ελληνικό Ωδείο το οποίο νομίμως εκπροσωπείται από την Φιλαρμονική Εταιρία Λευκάδας και 

4)Το σωματείο «Ορφεύς 1937» το οποίο πραγματοποίησε αυτή την εξαίρετη κατά τα άλλα εκδήλωση που αφορούσε σπουδάστρια του Ελληνικού Ωδείου το οποίο επίσημα συνεργάζεται με την Φιλαρμονική Εταιρία Λευκάδας, θα έπρεπε να αποστείλει μια πρόσκληση τουλάχιστον στο Δ.Σ. της Φιλαρμονικής έτσι ώστε να παραβρεθεί και αυτό σε μια τόσο σημαντική βραδιά.

Τελειώνοντας θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ως Δ.Σ. είμαστε σε αυτή την θέση έτσι ώστε να διαφυλάττουμε τα συμφέροντα της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας.  

      Για το Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας

      Ο Πρόεδρος                                                              Η Γεν. Γραμματέας 

    Μελάς Φίλιππος                                                                  Μήτσουρα Βασιλική

Προηγούμενο άρθροΔώρο αγάπης για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Ευγηριωτών “Η ΑΡΕΤΟΥΣΑ”
Επόμενο άρθροΠρόσκληση στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης λαδόπιτας του Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης και γύρω Δήμων ΄΄ Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ΄΄