Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συγχαρητήρια επιστολή της Δευτεροβάθμιας προς μαθητές και εκπαιδευτικούς

Συγχαρητήρια επιστολή της Δευτεροβάθμιας προς μαθητές και εκπαιδευτικούς

0
deyterovathmia

deyterovathmia

Συγχαρητήρια για τα προγράμματα για το περιβάλλον, την υγεία κα.

Συγχαρητήρια επιστολή

Ο Διευθυντής Β/θμιας Εκπ/σης Λευκάδας και οι Υπεύθυνες Αγωγής Σταδιοδρομίας και Σχολικών Δραστηριοτήτων εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των σχολείων μας που υλοποίησαν εθελοντικά και εκτός σχολικού ωραρίου εξαιρετικής ποιότητας προγράμματα για το περιβάλλον, την υγεία, την επαγγελματική σταδιοδρομία, τον πολιτισμό. Για θέματα και ζητήματα που εκτός από την παιδαγωγική και επιστημονική τους σημασία έχουν ένα ευρύτερο ενδιαφέρον για τους ανθρώπους του τόπου μας.

Οι εκπαιδευτικοί αυτοί και οι μαθητές τους εργάστηκαν με συνέπεια, υπευθυνότητα, επιστημονική αρτιότητα, ενθουσιασμό, ωριμότητα, συναισθηματική εγγύτητα, υποδειγματικό πνεύμα συνεργασίας για πολλές ώρες κατά τη διάρκεια της χρονιάς και παρουσίασαν το έργο τους στην τοπική κοινωνία με ιδιαίτερη επιτυχία.
Οι Δράσεις αυτές συμβάλλουν στη διάπλαση ευαισθητοποιημένων πολιτών, στην απόκτηση κοινωνικού ήθους, στην ανάδειξη του σχολείου ως συνεκτικής εστίας πνευματικής και πολιτιστικής προσφοράς στους μαθητές, τους γονείς, στην κοινωνία ευρύτερα. Στη διατήρηση της ελπίδας για το μέλλον.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΕ. : ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΓΚΑΜΠΡΕΛΑΣ
Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΓ. ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ : ΑΝΝΑ ΚΟΨΙΔΑ
Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΧΟΛ. ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΝΑΡΙΤΟΥ

Προηγούμενο άρθροΕορτασμός της Ένωσης των Επτανήσων στο Νυδρί
Επόμενο άρθροΑφιέρωμα της Daily Mail στην Λευκάδα