Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

0
https://www.mylefkada.gr/2014/January/dimotiko-symvouylio.jpg

dimotiko-symvouylio

Ενημέρωση από τον Δήμο Λευκάδας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Λευκάδα 27 Μαΐου 2013
Αριθμ. Πρωτ: 13495

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΤΗΣ ΑΡΙΘΜ. 14ης/2013 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σύμφωνα με τις δ/ξεις του άρθρου 67 παράγραφος 5 του Ν.3852/10, σας προσκαλούμε σε δημόσια ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει την 28-5-2013, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου μας με τα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑTA ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

ΘΕΜΑ 1ο: Απόφαση Δ.Σ. για υποβολή πρότασης της πράξης με τίτλο: «Αποκατάσταση ΧΑΔΑ Δήμου Λευκάδας και συνοδά έργα: διαμόρφωση χώρου προσωρινής αποθήκευσης απορριμμάτων Δήμου Λευκάδας, προμήθεια και εγκατάσταση δεματοποιητή, προμήθεια κάδων ξεχωριστής συλλογής οργανικών και κατασκευής μονάδας προεπεξεργασίας απορριμμάτων και κομποστοποίησης Δήμου Λευκάδας» στην με κωδικό 4.09 πρόσκληση του ΕΠΠΕΡΑΑ.
Εισηγητής: Κώστας Α. Αραβανής, Δήμαρχος Λευκάδας

ΘΕΜΑ 2ο: Απόφαση Δ.Σ. σχετικά με τροποποίηση-συμπλήρωση της αριθμ. 173/2013 απόφασής του σχετικά με έγκριση προσλήψεων προσωπικού με δίμηνες συμβάσεις.
Εισηγήτρια: Σκιαδά-Πετούση Ζωίτσα, Αντιδήμαρχος.

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα για το μεν πρώτο θέμα προκειμένου να ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες για την ένταξη της πράξης με τα υποέργα και τις οριστικές μελέτες εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών, για το δεύτερο θέμα επειδή συγκεκριμένη ειδικότητα δεν μπορεί να καλυφθεί από τις Σ.Ο.Χ και προτείνουμε να καλυφθεί με δίμηνη σύμβαση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΑΒΑΝΗΣ

Προηγούμενο άρθροΑπάντηση του Δημάρχου σχετικά με το νηπιαγωγείο Νυδριού
Επόμενο άρθροArtηρία : σε 5 λεπτα – ενα project για τον χρονο