Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο την Δευτέρα 11 Νοέμβρη

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο την Δευτέρα 11 Νοέμβρη

0
https://www.mylefkada.gr/2014/January/dimotiko-symvouylio.jpg

dimotiko-symvouylio

37 θέματα ημερησίας διάταξης.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Λευκάδα 7 Νοεμβρίου 2013
Αριθμ. Πρωτ. 31934

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΤΗΣ ΑΡΙΘΜ. 26ης/2013 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σύμφωνα με τις δ/ξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/10, σας προσκαλούμε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει την 11-11-2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου μας με τα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑTA ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

ΘΕΜΑ 1ο: Απόφαση Δ.Σ σχετικά με έγκριση Σχεδίου Τεχνικού Προγράμματος έτους 2014 Δήμου Λευκάδας.( σχετ. η αριθμ. 4/13 απόφ. Ε.Ε. και η αριθμ. 3/13 γνωμοδότηση Δ.Ε.Δ.)
Εισηγητής: 1. Φραγκούλη Αμαλία,Πρ/νη Τμ. Προγραμ., Οργαν. και Πληροφ.
2. Αραβανής Κώστας, Δήμαρχος

ΘΕΜΑ 2ο: Απόφαση Δ.Σ σχετικά με την έγκριση προμελέτης του έργου «Εγκατάσταση επεξεργασίας Λυμάτων (επέκταση και συμπλήρωση υφιστάμενων εγκαταστάσεων Δήμου Λευκάδας)» και τευχών δημοπράτησης του έργου.
Εισηγητής: Προκοπίου Κυριάκος, Πρ/νος Δ/νσης Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος

ΘΕΜΑ 3ο: Απόφαση Δ.Σ. για την έγκριση μελέτης «Προμήθεια υπόγειων κάδων απορριμμάτων», την έγκριση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης στο Ε.Π. «Δυτικής Ελλάδας-Πελοποννήσου-Ιονίων Νήσων 2007-2013» και ορισμός υπεύθυνου πράξης.
Εισηγητής: Κώστας Α. Αραβανής, Δήμαρχος Λευκάδας

ΘΕΜΑ 4ο: Απόφαση Δ.Σ. για έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2013 Δήμου Λευκάδας και τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος.
Εισηγητής: Ρόκκος Στυλιανός, Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 5ο: Απόφαση Δ.Σ. για ονοματοθεσία νέας πλατείας στην οδό Υπ. Αθανασίου Κατωπόδη, σε πλατεία Αγωνιστή Αποστόλου (Λάκη) Σάντα.
Εισηγήτρια: Σκιαδά-Πετούση Ζωϊτσα, Αντιδήμαρχος

ΘΕΜΑ 6ο: Απόφαση Δ.Σ. για έγκριση κατανομής πίστωσης ποσού 51.028,22 ευρώ για λειτουργικές ανάγκες στις Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.
Εισηγητής: Γεωργάκης Βασίλειος, Πρόεδρος Δ.Ε.Π.

ΘΕΜΑ 7ο:Απόφαση Δ.Σ. σχετικά με μετατόπιση περιπτέρου από την οδό Ι. Μελά, έμπροσθεν Ε.Τ.Ε. στην νέα πλατεία επί της οδού 8ης Μεραρχίας με καθέτους τις οδούς Λ. Βύρωνα και Θ. Κολοκοτρώνη , του εκμισθωτή Ζώγκου Βασιλείου του Σπύρου.
Εισηγητής: Γαζής Αναστάσιος, Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος Ε.Π.Ζ.

ΘΕΜΑ 8ο: Απόφαση Δ.Σ. για έγκριση αποδοχής χρηματικών δωρεών.
Εισηγητής: Κώστας Α. Αραβανής, Δήμαρχος Λευκάδας

ΘΕΜΑ 9ο: Απόφαση Δ.Σ. για εκλογή τακτικού μέλους της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου προς αντικατάσταση παραιτηθέντος μέλους της .
Εισηγητής: Αραβανής Ελευθέριος, Πρόεδρος Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 10ο: Απόφαση Δ.Σ σχετικά με έγκριση παράτασης της αποκλειστικής τμηματικής προθεσμίας του χρονοδιαγράμματος του Έργου «ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ», αναδόχου εταιρίας Κ/Ξ ΚΑΣΤΩΡ Α.Ε.-ΚΟΝΣΤΡΟΥΤΕΚ Α.Ε.
Εισηγητής: Βραχνούλας Δημήτριος, Πρ/νος Τ.Υ.

ΘΕΜΑ 11ο: Απόφαση Δ.Σ. για έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ», προϋπολογισμού 30.559,56 ευρώ.
Εισηγητής:Γιαννούτσος Πέτρος, Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος Επιτρ. Παραλαβής του έργου

ΘΕΜΑ 12ο: Απόφαση Δ.Σ. για έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή Τεχνικού στο Ρέμα Ζαραντώνη στο Περιγιάλι», προϋπολογισμού 12.100,00 ευρώ.
Εισηγητής: Γιαννούτσος Πέτρος, Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος Επιτρ. Παραλαβής του έργου

ΘΕΜΑ 13ο: Απόφαση Δ.Σ. για την έγκριση διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού για προμήθεια γάλακτος για το προσωπικό του Δήμου Λευκάδας για το έτος 2013.
Εισηγητής: Ρόκκος Στυλιανός, Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 14ο: Απόφαση Δ.Σ. για την έγκριση διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού για προμήθεια μέσων ατομικής προστασίας για τις ανάγκες του προσωπικού του Δήμου Λευκάδας για το έτος 2013.
Εισηγητής: Ρόκκος Στυλιανός, Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 15ο: Απόφαση Δ.Σ. για έγκριση διάθεσης απαραίτητου κατάλληλου προσωπικού για την λειτουργία πλωτού μέσου υποστήριξης θεμάτων υγείας, ταχύπλοου ασθενοφόρου σκάφους για το νησί Καστός.
Εισηγητής:Γιαννούτσος Πέτρος, Αντιδήμαρχος

ΘΕΜΑ 16ο: Απόφαση Δ.Σ. για έγκριση διάθεσης απαραίτητου κατάλληλου προσωπικού για την λειτουργία πλωτού μέσου υποστήριξης θεμάτων υγείας, ταχύπλοου ασθενοφόρου σκάφους για το νησί Κάλαμος.
Εισηγητής:Σώλος Φώτιος, Αντιδήμαρχος

ΘΕΜΑ 17ο: Απόφαση Δ.Σ. για έγκριση διάθεσης απαραίτητου κατάλληλου προσωπικού για την λειτουργία αυτοκινούμενου μηχανήματος θραύσης και τεμαχισμού ξύλων για το νησί Κάλαμος.
Εισηγητής:Σώλος Φώτιος, Αντιδήμαρχος

ΘΕΜΑ 18ο: Απόφαση Δ.Σ. για έγκριση διάθεσης απαραίτητου κατάλληλου προσωπικού για την λειτουργία οχήματος τύπου VAN για χρήση ασθενοφόρου για το νησί Κάλαμος.
Εισηγητής:Σώλος Φώτιος, Αντιδήμαρχος

ΘΕΜΑ 19ο: Απόφαση Δ.Σ. για έγκριση οριστικής παραλαβής του έργου «ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ», τελικού προϋπολογισμού 155.875,74 ευρώ.
Εισηγητής: Σούνδιας Πραξιτέλης, Αντιδήμαρχος

ΘΕΜΑ 20ο: Απόφαση Δ.Σ. για έγκριση επέκτασης δικτύου ρεύματος για την ηλεκτροδότηση του καινούργιου προκατασκευασμένου νηπιαγωγείου στο Νυδρί Λευκάδας.
Εισηγητής: Σούνδιας Πραξιτέλης, Αντιδήμαρχος

ΘΕΜΑ 21ο: Απόφαση Δ.Σ. για έγκριση τροποποίησης ΣΑΤΑ οικονομικού έτους 2013 Δήμου Λευκάδας.
Εισηγητής: Ρόκκος Στυλιανός, Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 22ο: Απόφαση Δ.Σ. σχετικά με ορισμό εκπροσώπου του Δήμου Λευκάδας για την υπογραφή συμβολαίου αγοράς ακινήτου στην Τ.Κ. Μαραντοχωρίου.(σχετ. οι αριθμ. 280/12 και 359/12 αποφάσεις Δ.Σ.)
Εισηγητής: Ρόκκος Στυλιανός, Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 23ο: Απόφαση Δ.Σ. σχετικά με ορισμό εκπροσώπου του Δήμου Λευκάδας για την υπογραφή συμβολαίου αγοράς ακινήτου στην Τ.Κ. Αλέξανδρου, θέση «Επίσκοπος».(σχετ. η αριθμ. 280/2013 απόφαση Δ.Σ.)
Εισηγητής: Ρόκκος Στυλιανός, Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 24ο: Απόφαση Δ.Σ. για την έγκριση τροποποίησης του ρυμοτομικού σχεδίου οικισμού Βασιλική-Πόντι Αγ. Πέτρου Ν. Λευκάδας στο ΟΤ 49. ( σχετ. η αριθμ. 101/2013 απόφαση Ε.Π.Ζ.)
Εισηγητής: Γαζής Αναστάσιος, Αντιδήμαρχος,
Πρόεδρος Ε.Π.Ζ.
ΘΕΜΑ 25ο: Απόφαση Δ.Σ. για ορισμό τακτικού και αναπληρωματικού μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου του Δήμου προς αντικατάσταση παραιτηθέντων μελών.
Εισηγήτρια: Σκιαδά-Πετούση Ζωϊτσα, Αντιδήμαρχος, Πρ. Δ.Σ. Ν.Π.Δ.Δ.

ΘΕΜΑ 26ο: Απόφαση Δ.Σ. για έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση-Διαπλάτυνση-Αντιστήριξη-Αποκατάσταση Μανδρών των Δρόμων Εντός Οικισμού στον Καστό Λευκάδας», προϋπολογισμού 150.000,00 ευρώ.
Εισηγήτρια: Σκιαδά-Πετούση Ζωϊτσα, Αντιδήμαρχος, Πρ. Επιτρ. Παραλαβής του έργου

ΘΕΜΑ 27ο: Απόφαση Δ.Σ. για έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής-οριστικής παραλαβής του έργου «ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ Τ.Δ. ΑΓΙΟΥ ΗΛΙΑ», προϋπολογισμού 12.000,00 ευρώ.
Εισηγητής: Σούνδιας Πραξιτέλης, Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 28ο: Απόφαση Δ.Σ. για έγκριση του 1ου ΑΠΕ και του 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου «Κατασκευή Ισόγειου Νηπιαγωγείου Νυδρίου, με τη μέθοδο της βαριάς προκατασκευής», προϋπολογισμού 275.000,00 ευρώ, προκειμένου να γίνει δυνατή η έντεχνη ολοκλήρωση του έργου.
Εισηγητής: Σούνδιας Πραξιτέλης, Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 29ο: Απόφαση Δ.Σ. για έγκριση αποδοχής πίστωσης ποσού 100.000,00 ευρώ και κατασκευής του έργου «Αναπαλαίωση –Συντήρηση Παλαιών Πηγαδιών στο Μεγανήσι Λευκάδος».
Εισηγητής: Σούνδιας Πραξιτέλης, Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 30ο: Απόφαση Δ.Σ. για έγκριση Μελέτης και Τευχών δημοπράτησης του έργου με τίτλο «Αναπαλαίωση –Συντήρηση Παλαιών Πηγαδιών στο Μεγανήσι Λευκάδος», προϋπολογισμού 100.000,00 ευρώ.
Εισηγητής: Σούνδιας Πραξιτέλης, Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 31ο: Απόφαση Δ.Σ. για έγκριση αποδοχής πίστωσης ποσού 330.000,00 ευρώ και κατασκευής του έργου «Βελτίωση Προσβασιμότητας και Δικτύωση Χώρων Ενδιαφέροντος μέσω παλιών μονοπατιών στο Μεγανήσι Λευκάδος».
Εισηγητής: Σούνδιας Πραξιτέλης, Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 32ο: Απόφαση Δ.Σ. για έγκριση Μελέτης και Τευχών δημοπράτησης του έργου με τίτλο «Βελτίωση Προσβασιμότητας και Δικτύωση Χώρων Ενδιαφέροντος μέσω παλιών μονοπατιών στο Μεγανήσι Λευκάδος», προϋπολογισμού 330.000,00 ευρώ.
Εισηγητής: Σούνδιας Πραξιτέλης, Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 33ο: Απόφαση Δ.Σ. για έγκριση αποδοχής πίστωσης ποσού 350.000,00 ευρώ και κατασκευής του έργου «Προβολή της Ιστορικής Διαδρομής του Μεγανησίου Λευκάδος».
Εισηγητής: Σούνδιας Πραξιτέλης, Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 34ο: Απόφαση Δ.Σ. για έγκριση Μελέτης και Τευχών δημοπράτησης του έργου με τίτλο «Προβολή της Ιστορικής Διαδρομής του Μεγανησίου Λευκάδος», προϋπολογισμού 350.000,00 ευρώ.
Εισηγητής: Σούνδιας Πραξιτέλης, Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 35ο: Απόφαση Δ.Σ. για έγκριση αποδοχής πίστωσης ποσού 100.000,00 ευρώ και κατασκευής του έργου «Εγκατάσταση Ασύρματου Δικτύου Wifi και προβολή τουριστικού προϊόντος Μεγανησίου»
Εισηγητής: Σούνδιας Πραξιτέλης, Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 36ο: Απόφαση Δ.Σ. για έγκριση Μελέτης και Τευχών δημοπράτησης του έργου με τίτλο «Εγκατάσταση Ασύρματου Δικτύου Wifi και προβολή τουριστικού προϊόντος Μεγανησίου», προϋπολογισμού 100.000,00 ευρώ.
Εισηγητής: Σούνδιας Πραξιτέλης, Αντιδήμαρχος.

Κοινοποίηση:
1. κ. Βουλευτή Λευκάδας                                                                          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
2. κ. Αντιπεριφερειάρχη
3. Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο
4. Πολιτικά Κόμματα                                                                           ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΑΒΑΝΗΣ
5. Μ.Μ.Ε.
6. Σύλλογο Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Λευκάδας
7. Δημοτικές Κοινότητες – Ενότητες:
– Λευκάδας
– Νυδριού
– Καλάμου
– Καστού
– Ελλομένου
– Απολλωνίων
– Σφακιωτών
– Καρυάς
Προέδρους και εκπροσώπους
Τοπικών Κοινοτήτων
(με ευθύνη των αρμοδίων δημοτικών υπαλλήλων
για την ενημέρωσή τους)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πληρέστερη ενημέρωση επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης παρέχεται κατόπιν συνεννόησης, από τον κο Δήμαρχο, τους κους Αντιδημάρχους και τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου.

 


 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Λευκάδα 7 Νοεμβρίου 2013
Αριθμ. Πρωτ. 31936

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΤΗΣ ΑΡΙΘΜ. 27ης/2013 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σύμφωνα με τις δ/ξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/10, σας προσκαλούμε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει την 11-11-2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου μας με τα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑTA ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

ΘΕΜΑ 1ο: Απόφαση Δ.Σ. για έγκριση του Σχεδίου Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014 Δήμου Λευκάδας.
Εισηγητές:1.Ρόκκος Στυλιανός, Αντιδήμαρχος
2. Ματαράγκας Π., Πρ/νος Δ/νσης Οικον. Υπηρεσιών του Δήμου

Κοινοποίηση:
1. κ. Βουλευτή Λευκάδας                                                                            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
2. κ. Αντιπεριφερειάρχη
3. Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο
4. Πολιτικά Κόμματα                                                                              ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΑΒΑΝΗΣ
5. Μ.Μ.Ε.
6. Σύλλογο Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Λευκάδας
7. Δημοτικές Κοινότητες – Ενότητες:
– Λευκάδας
– Νυδριού
– Καλάμου
– Καστού
– Ελλομένου
– Απολλωνίων
– Σφακιωτών
– Καρυάς
Προέδρους και εκπροσώπους
Τοπικών Κοινοτήτων
(με ευθύνη των αρμοδίων δημοτικών υπαλλήλων
για την ενημέρωσή τους)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πληρέστερη ενημέρωση επί του θέματος της ημερήσιας διάταξης παρέχεται κατόπιν συνεννόησης, από τον κο Δήμαρχο, τους κους Αντιδημάρχους και τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου.

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήρια επιστολή του Αρχιμουσικού της ΦΕΛ
Επόμενο άρθροΧειρο_ποιείν: Καλλιτεχνικό σεμινάριο