Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Ευχαριστήρια επιστολή ΕΕΕΕΚ Λευκάδας

Ευχαριστήρια επιστολή ΕΕΕΕΚ Λευκάδας

0
188

188

Για την εκδήλωση στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας ΑμεΑ.

Λευκάδα, 05/12/2012

Θέμα: Ευχαριστήρια επιστολή του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Λευκάδας για την εκδήλωση στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Λευκάδας πραγματοποίησε εκδήλωση, στις 3 Δεκεμβρίου 2012, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λευκάδας και Ιθάκης Θεόφιλος, ο οποίος προσέφερε στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς των Ειδικών Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης το βιβλίο: «Τα θρησκευτικά στην Ειδική Αγωγή», ο Διευθυντής του Κέντρου Νεότητας π. Ιωαννίκιος Ζαμπέλης, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κος Γκαμπρέλας Μιλτιάδης, η Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης κα. Κακλαμάνη Αναστασία, η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων κα. Παναρίτου Κωνσταντίνα, η Προϊσταμένη του ΚΕΔΔΥ κα. Σολδάτου Ουρανία και η Ψυχολόγος του ΚΕΔΔΥ κα. Καββαδά Αννέτα.
Σε κλίμα ενθουσιασμού οργανώθηκαν βιωματικές και καλλιτεχνικές δράσεις με μαθητές και εκπαιδευτικούς από το Μουσικό Γυμνάσιο, το 2ο Γυμνάσιο, το Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Λευκάδας. Όλοι οι καλεσμένοι συμμετείχαν στη συμβολική δεντροφύτευση ελιάς που οργανώθηκε από το Εργαστήριο Φυτικής Παραγωγής και Ανθοκομίας του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. με την ευχή να καρποφορήσουν μελλοντικές συνεργασίες και δράσεις.
Οι μαθητές, ο διευθυντής και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ευχαριστούν θερμά όλους για την παρουσία και την πολύτιμη συνεισφορά τους στην εκδήλωση αυτή.

Ο Διευθυντής του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.
Ζαγοραίος Ιωάννης

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1  
Προηγούμενο άρθροΣεμινάριο αυτοάμυνας για τα ένοπλα σώματα ασφαλείας από τον Ευκλέα
Επόμενο άρθροΟ Βασίλης Τσαμπρόπουλος στην ΑRTηρία