Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος η Ειρήνη Βονιτσάνου

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος η Ειρήνη Βονιτσάνου

0
eirini-vonitsanou

eirini-vonitsanou

Η απόφαση να κατέβω υποψήφια με το συνδυασμό της Επτανησιακής Αναγέννησης ήταν μια καθαρά προσωπική και συνειδητή απόφαση.

Συζητώντας με πολλούς φίλους, συνομιλήκους και μη που με προέτρεπαν να ασχοληθώ και βλέποντας για ακόμη μια φορά το ήθος και τις πρακτικές που υιοθετεί πλήθος υποψηφίων, συνειδητοποίησα ότι οφείλουμε να εμπλακούμε ενεργά στα κοινά, επειδή όσο σιωπούμε αφήνουμε το χώρο σε κάποιους που κινούνται βάσει των προσωπικών συμφερόντων τους να πλέξουν τον ιστό τους και να ανέλθουν σταδιακά σε θέσεις «εξουσίας». Όταν όλοι μιλούμε για την αλλαγή που θέλουμε να επέλθει, οφείλουμε να διαπιστώσουμε πως η αλλαγή δεν μπορεί να έρθει από τα ίδια πρόσωπα και τις πρακτικές που έχουμε απορρίψει. Εάν δεν ασχοληθούν νέα άτομα η ανανέωση είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Δεν με είδατε σε προεκλογικούς αγώνες γιατί ανήκω στους υποψηφίους που δεν θέλησαν να εμπλακούν στο κυνήγι της ψήφου, αφού αυτό δεν ταιριάζει στο χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία μου.

Σε μερικές μέρες από τώρα καλούμαστε να ψηφίσουμε και να διαμορφώσουμε οι ίδιοι το μέλλον μας. Ψηφίζουμε συνειδητά, πολιτικά και όχι κατευθυνόμενα. Έφτασε η ώρα να σταματήσουμε τη γκρίνια και την κριτική και να στηρίξουμε ικανούς ανθρώπους που θέλουν να εργαστούν χωρίς μικροπολιτικές σκοπιμότητες και προσωπικά συμφέροντα. Έφτασε η ώρα που πρέπει να πιστέψουμε ως πολίτες ότι μπορούμε να ανατρέψουμε ότι έχουμε απορρίψει τα προηγούμενα χρόνια. Έχοντας δει στο επαγγελματικό μου πλαίσιο ανθρώπους και συστήματα να αλλάζουν, πιστεύω ακράδαντα ότι όποιος έχει θέληση και όραμα, με σκληρή προσπάθεια, μπορεί να τα καταφέρει. Κυριολεκτικά και μεταφορικά είναι στο χέρι μας…

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με την Επτανησιακή Αναγέννηση.
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων: Γιώργος Καλούδης
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας: Πραξιτέλης Σούνδιας

*Βονιτσάνου Ειρήνη του Αποστόλου. Κοινωνική Λειτουργός. 29 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκάδα. Αποφοίτησε το 2006 από το Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Εργάζεται ως αναπληρώτρια Κοινωνική Λειτουργός στην Ειδική Αγωγή. Αρθρογραφεί τακτικά στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο από το 2008 ενώ έχει διακριθεί σε πανελλήνιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς. Από το Σεπτέμβρη του 2011 είναι Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατυστόμων “Η Κόκκινη Εκκλησιά”.

Προηγούμενο άρθροΑπόφαση ΓΣ Εργαζομένων Νοσοκομείου Λευκάδας
Επόμενο άρθροΦιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας