Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Τακτική Γενική Συνέλευση – Προκήρυξη εκλογών από την Ένωση Ξενοδόχων.

Τακτική Γενική Συνέλευση – Προκήρυξη εκλογών από την Ένωση Ξενοδόχων.

0
enwsh-ksenodoxwn copy

enwsh-ksenodoxwn copy

Αναλυτικά στοιχεία των πεπραγμένων του Δ.Σ. για την διετία 2011-2012.

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Τακτική Γενική Συνέλευση – προκήρυξη εκλογών

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο σας προσκαλεί στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας, για να σας παρουσιάσει τον διετή απολογισμό της διοίκησης .

Οι χρονιές του 2011-2012 ήταν από δύσκολες έως τραγικές συνολικά για την χώρα μας , με άμεσο αντίκτυπο στον τουρισμό και στα έσοδά μας. Ο διεθνής διασυρμός της Ελλάδας από κυβερνήσεις , οργανισμούς , εφημερίδες και διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα , μας αναγκάζει να βρούμε άμεσα την καλύτερη δυνατή απάντηση , ούτως ώστε να αναστρέψουμε αυτή την δυσμενή εικόνα εις βάρος μας και να βγάλουμε προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό μας.

. Η Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας μέσα σε αυτήν την δυσμενή συγκυρία ήταν αναγκαίο να δραστηριοποιηθεί ακόμη περισσότερο και να υψώσει τη φωνή της προς την Πολιτεία και τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , προς όφελος των επιχειρήσεων της περιοχής μας.

Ταυτόχρονα όμως προσπάθησε με πολλές ενέργειες να βελτιώσει συνολικά και τις παρεχόμενες υπηρεσίες των μελών του.

Στην προσεχή Γενική Συνέλευση θέλουμε να σας παρουσιάσουμε τα αναλυτικά στοιχεία των πεπραγμένων του Δ.Σ. για την διετία 2011-2012. Για να έχουμε μια καλή εικόνα καταγράψαμε ότι έχουμε κάνει σε αυτόν τον απολογισμό έργου με αναλυτικά στοιχεία. Μπορούμε να πούμε ότι τα σημαντικότερα είναι:

1) Βελτιώσαμε την αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ της Ένωσης και όλων των μελών της με συνεχή ενημέρωση από τις δραστηριότητες της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας , της Πανελλήνιας Ένωσης Ξενοδόχων – ΠΟΞ, και άλλων φορέων του τουρισμού .

2) Η Ένωση διασφάλισε την δωρεάν διαμονή σε όλες τις διοργανώσεις που ζητήθηκε η συνδρομή της ( ALL STAR VOLLEY , ημιμαραθώνιος κλπ..)

3) Γίνεται συνεργασία με την Μητρόπολη της Λευκάδας για την προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού , συνεργασία με Δήμο και τοπική πρωτοβουλία για το φεστιβάλ θαλασσίων αθλημάτων στην Βασιλική

4 )Συμμετοχή της Ένωσης σε 11 τουριστικές εκθέσεις με θετικά αποτελέσματα σε αρκετές από αυτές.

5) Αναβάθμιση του επικοινωνιακού προφίλ της Ένωσης με την δημιουργία ενός νέου πιο ολοκληρωμένου portal (ιστοσελίδας ) με δυνατότητα on line κρατήσεων καθώς επίσης και με την εκτύπωση ενός νέου έντυπου φυλλαδίου.

6) Μεγάλη διαφημιστική καμπάνια και μέσω περιφερειακών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών ( με κληρώσεις και τριήμερων φιλοξενία , όπως Αθήνα 9.84 –ΝΕΤ –ΕΡΤ 3- Αρτα TV –ραδιόφωνα Θεσσαλονίκης και Σερρών κλπ.) , φιλοξενία δημοσιογράφων από ξένες χώρες για την καλύτερη προβολή της Λευκάδας κλπ.

7) Παρεμβάσεις μαζί με την Πανελλήνια Ομοσπονδία για το θέμα του ειδικού τέλους ( χαράτσι ) μέσω της ΔΕΗ καθώς και των θεμάτων που αφορούν τις απαιτήσεις για τα πνευματικά και τηλεοπτικά δικαιώματα τρίτων.

Θα σταλεί σε όλους ο αναλυτικός απολογισμός δράσεων του Δ.Σ για να υπάρχει πλήρης γνώση των ενεργειών αλλά και για να γίνει αφετηρία των πολύ περισσοτέρων που απαιτούνται.

Οι καιροί είναι δύσκολοι και προβλέπονται ακόμη δυσκολότεροι. Μόνον με την ενεργητική συμμετοχή όλων μας μπορούμε να προασπίσουμε τα συμφέροντά μας , να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε , να κάνουμε την Λευκάδα ποιοτική επιλογή για πολλοί περισσότερους.

Σας καλούμε όλους στην Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 13 Ιανουαρίου ώρα 18.00 στο ξενοδοχείο Ιόνιον Σταρ και σε περίπτωση μη απαρτίας στις 20 Ιανουαρίου την ίδια ώρα και τόπο. Οι εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα γίνουν στις 27 Ιανουαρίου.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς ,

Ο Πρόεδρος                    Ο Γραμματέας

Λιβιτσάνος Ιωάννης        Μίγκος Θεόδωρος

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήριο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου “ΦΑΡΟΣ”
Επόμενο άρθροΠληρώθηκαν 6.154.000 ευρώ για το Διοικητήριο Λευκάδας από την ΠΙΝ