Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Σύσταση Μητρώου Τουριστικών Στελεχών-Επιχειρηματιών

Σύσταση Μητρώου Τουριστικών Στελεχών-Επιχειρηματιών

1
epimelitirio logo

epimelitirio logo

Ανακοίνωση από το Επιμελητήριο Λευκάδας.

Επιμελητήριο Λευκάδας
Δελτίο Τύπου

Ανακοίνωση για σύσταση Μητρώου Τουριστικών Στελεχών-Επιχειρηματιών

Το Επιμελητήριο Λευκάδας για την αποτελεσματική και σταδιακή υλοποίηση του επιχειρησιακού σχεδίου δράσης, που παρουσιάστηκε στην ημερίδα που διοργάνωσε ο φορέας στις 11 Δεκεμβρίου 2012, θα προβεί στη συγκρότηση Μητρώου Τοπικών Στελεχών-Επιχειρηματιών, που διαθέτουν συναφή γνώση και εμπειρία με το αντικείμενο του επιχειρησιακού σχεδίου δράσης. Σκοπός του μητρώου σε πρώτο στάδιο είναι η εύρεση και η επιλογή εθελοντών συνεργατών (στελέχη και επιχειρηματίες του τουρισμού) που επιθυμούν να συνεισφέρουν στην τουριστική προβολή και ανάπτυξη της Λευκάδας.
Οι ενδιαφερόμενοι (στελέχη ή επιχειρηματίες του τουρισμού) θα πρέπει να αναφέρουν το αντικείμενο στο οποίο μπορούν να συνεισφέρουν (πχ. τομέας τουριστικής προβολής, αεροπορικό, ξενοδοχειακό marketing, θαλάσσιος τουρισμός, συνεδριακός, δραστηριότητες κτλ.). Η εκδήλωση ενδιαφέροντος θα γίνεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ebelef@otenet.gr.

Απαραίτητα στοιχεία κατά την επικοινωνία των ενδιαφερόμενων είναι: όνομα, επιχείρηση/θέση, στοιχεία επικοινωνίας και γνωστικό αντικείμενο (η αποστολή βιογραφικού ή μια σύντομη συνοπτική παράγραφος της εμπειρίας-γνώσης που σχετίζεται με το αντικείμενο είναι προαιρετική αλλά χρήσιμη).
Το Μητρώο θα είναι πάντα ανοιχτό στους ενδιαφερόμενους για την εγγραφή τους, εντούτοις, η πρώτη αξιολόγηση θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο και καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να εκδηλώσουν ενδιαφέρον μέχρι την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013, ώστε τα όποια στελέχη να αξιοποιηθούν άμεσα στην σταδιακή υλοποίηση του επιχειρησιακού σχεδίου δράσης που ανακοίνωσε το Επιμελητήριο Λευκάδας.

Για τη Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Προηγούμενο άρθροΔιακοπή υδροδότησης μέχρι τις 14:00
Επόμενο άρθροΕυχαριστήρια από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ