Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Θέσεις εργασίας από 26.11 έως 2.12

Θέσεις εργασίας από 26.11 έως 2.12

0
equal-society

equal-society

Ενημέρωση από την Equal Society.

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ EQUAL SOCIETY

Ζητούνται πολιτικοί μηχανικοί, οινολόγοι, τουριστικά επαγγέλματα

Πολιτικό μηχανικό ή μηχανολόγο μηχανικό με εμπειρία εργοταξίου ζητείται από το γραφείο τεχνικών μελετών του Νικόλαου Κούρτη, που εδρεύει στην πόλη της Λευκάδας. Ο υποψήφιος πρέπει να είναι απόφοιτος ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Θα συνεκτιμηθούν επιπλέον προσόντα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Η επιχείρηση “White cleaning” με αντικείμενο την καθαριότητα θα αρχίσει να δραστηριοποιείται αρχές Ιανουαρίου και όλο αυτό το διάστημα αναζητά το προσωπικό που θα προσλάβει. Το γραφείο της εταιρίας θα βρίσκονται στην πόλη της Λευκάδας.

Μια άλλη αντίστοιχη επιχείρηση με συνεργείο καθαρισμού στο Νυδρί αναζητάει προσωπικό γενικών καθηκόντων.

ΟΙΝΟΛΟΓΟΣ

Ζητείται επίσης πτυχιούχος οινολογίας με εμπειρία από ανώνυμη εταιρία. Ο υποψήφιος δεν είναι απαραίτητο να είναι από το νησί της Λευκάδας.

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ

Βιογραφικά σημειώματα συγκεντρώνει το ξενοδοχείο San Nicolas στον Γιαλό Πόρου προκειμένου να προετοιμαστεί για την ερχόμενη θερινή σεζόν που ξεκινά από Μάιο του 2014. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται να προσλάβει άτομα για ρεσεψιόν καθώς και για σέρβις με βασικό κριτήριο τη γνώση Αγγλικής Γλώσσας. Θα εκτιμηθεί ως επιπλέον προσόν η γνώση Γερμανικών για το λόγο ότι η ξενοδοχειακή μονάδα συνεργάζεται με γερμανικά τουριστικά γραφεία.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ

Επίσης βιογραφικά μέχρι και τον Δεκέμβριο μπορούν να αποστέλλουν όσοι έχουν ειδικότητα χρηματοοικονομικών και ασφαλιστικών συμβούλων στο email n.career3@gmail.com για μεγάλη ασφαλιστική εταιρία που επιθυμεί να επανδρώσει το τοπικό γραφείο της Λευκάδας.

ΔΩΡΕΑΝ ΓΝΩΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο πρόγραμμα E-Gnosis για την εκμάθηση ηλεκτρονικών υπολογιστών που οδηγούν σε αναγνωρισμένη πιστοποίηση και υλοποιεί η Equal Society. Για πληροφορίες στο 26450 22578 ή επισκεφθείτε τα γραφεία του Οργανισμού στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας. www.equalsociety.gr

Εmail: equallefkada@gmail.com

Δείτε τις θέσεις εργασίας στο αρχείο που ακολουθεί

 

Προηγούμενο άρθρο5ο Χριστουγεννιάτικο παζάρι 2ου Δημοτικού Λευκάδας
Επόμενο άρθροΑποτελέσματα εκλογών για την ανάδειξη ΔΣ ΕΛΜΕ Λευκάδας