Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Θέσεις Εργασίας από 17 έως 24 Δεκεμβρίου 2013

Θέσεις Εργασίας από 17 έως 24 Δεκεμβρίου 2013

0
equal-society

equal-society

Σήμερα η ημερίδα ενημέρωσης για το ΤΟΠΣΑ στη Λευκάδα.

EQUAL SOCIETY
ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Την Τετάρτη η ημερίδα για το ΤΟΠΣΑ
Ημερίδα ενημέρωσης για τους ανέργους των δήμων Λευκάδας και Μεγανησίου για τις προϋποθέσεις συμμετοχής τους στο Τοπικό Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Στήριξης της Απασχόλησης θα πραγματοποιηθεί αυτή την Τετάρτη 18/12/2013 στις 18.00 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Λευκάδας.
Κεντρικό θέμα του ΤΟΠΣΑ Λευκάδας είναι η κατάρτιση και η προετοιμασία ογδόντα ανέργων στην «Ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της Λευκάδας με παράλληλη προώθηση τοπικών προϊόντων και ενσωμάτωση αρχών ισόρροπης ανάπτυξης».
Θα παρουσιαστούν οι στόχοι της δράσης καθώς και αναλυτική περιγραφή τόσο των διαδικασιών που ακολουθούν όσο και των επαγγελματικών προοπτικών που ανοίγονται μέσα από το πρόγραμμα.
Στην υλοποίηση του προγράμματος συμμετέχουν σχεδόν στο σύνολο τους όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας. Ειδικότερα η Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Οικονομικής Τουριστικής & Κοινωνικής Ανάπτυξης Δήμου Λευκάδος (Δ.Ε.Π.Ο.Κ.Α.Λ), η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Μεγανησίου, η Εταιρεία Ανάπτυξης Λευκάδας (Επιμελητήριο), το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, η εταιρεία μελετών και συμβούλων DATA RC, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιονίων Νήσων, το Master ΚΕΚ, η Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας. Συντονιστής και επικεφαλής του προγράμματος είναι ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός Equal Society.
Οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να προμηθεύονται την αναλυτική πρόσκληση, τις οδηγίες καθώς και την αίτηση συμμετοχής από τον ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 1ος όροφος Γραφείο ΤΟΠΣΑ, τηλέφωνο επικοινωνίας 2645 3 60603 και από την ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ. Τηλέφωνο επικοινωνίας 26453 61320. Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές 9.30 – 13.30.
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής καλούνται να υποβληθούν έως και τις 10 Ιανουαρίου 2014.

Αναγνωρισμένη πιστοποίηση στην πληροφορική
Δωρεάν εκμάθηση ηλεκτρονικών υπολογιστών διάρκειας 28 ωρών παρέχεται μέσω του προγράμματος E- gnosis. Οι καταρτιζόμενοι αποκτούν πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ της Αγγλίας η οποία είναι αναγνωρισμένη από το ΑΣΕΠ και τον ιδιωτικό τομέα. Η μόνη οικονομική επιβάρυνση που έχουν οι καταρτιζόμενοι είναι ένα μικρό κόστος που καταβάλουν για τα εξέταστρα. Οι ενότητες που παρακολουθούν είναι internet, word, excel, οι βασικές δηλαδή δεξιότητες που ζητούνται και που χρειάζεται κάποιος να παρακολουθήσει ώστε να αποκτήσει αναγνωρισμένη πιστοποίηση εκμάθησης πληροφορικής. Το πρόγραμμα υλοποιεί η Equal Society. Για πληροφορίες στο 26450 22578 ή επισκεφθείτε τα γραφεία του Οργανισμού στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας. www.equalsociety.gr Εmail: equallefkada@gmail.com

Για όλα τα παραπάνω και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο της EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας, 1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578. Email: equallefklada@gmail.com, www.equalsociety.gr

Προηγούμενο άρθροΑναβλήθηκαν οι ημερίδες για το ΤΟΠΣΑ
Επόμενο άρθροΌλοι για τη Λευκάδα: «Στο σφυρί» η δημόσια περιουσία (και) της Λευκάδας