Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου σήμερα το απόγευμα

Συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου σήμερα το απόγευμα

0
ergatiko-kentro-lefkadas-vonitsas

 

ergatiko-kentro-lefkadas-vonitsas

Συλλαλητήριο για την εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου νέου στο Κερατσίνι.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ
ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

Το ΔΣ του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του νέου ανθρώπου που δολοφονήθηκε το βράδυ σε ενέδρα χρυσαυγιτών

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, όλους τους Λευκαδίτες σε συλλαλητήριο την Πέμπτη 19-9-2013 στις 7.30 μμ στον ΑΗ ΜΗΝΑ για να καταγγείλουμε την εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου νέου, από φασίστες εγκληματίες της Χρυσής Αυγής.

Ο εγκληματικός μηχανισμός της Χρυσής Αυγής χτυπάει σε εργατικές λαϊκές γειτονιές, αποκαλύπτοντας ότι είναι μηχανισμός του σάπιου συστήματος, του κεφαλαίου. Στόχο έχει να τρομοκρατήσει κάθε εργαζόμενο, κάθε νέο που σηκώνει κεφάλι και αγωνίζεται ενάντια στη βάρβαρη πολιτική.
Να μην τους περάσει. Ο λαός έχει τη δύναμη να τους τσακίσει.

Τώρα χρειάζεται μαζική λαϊκή κινητοποίηση και δράση όλων των εργαζομένων και της νεολαίας για να απομονωθούν οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε σωματείο, σε κάθε λαϊκή γειτονιά.
Κάθε μαζικός φορέας να αναπτύξει δράση για να τους πετάξει έξω, αυτούς και τη σάπια ιδεολογία τους, να μην περνάει πουθενά το ναζιστικό δηλητήριο.

Η Χρυσή Αυγή είναι παιδί του συστήματος, διάδοχος των ταγμάτων Ασφαλείας, συμμορία θρασύδειλων τραμπούκων που χτυπούν και δολοφονούν μετανάστες, αγωνιστές και πρωτοπόρους εργάτες προσπαθώντας να σπείρουν το φόβο και την τρομοκρατία.

Είναι τα λυσσασμένα μαντρόσκυλα του συστήματος. Γαβγίζουν και δαγκώνουν για τους βιομήχανους και τους εφοπλιστές. Είναι μπράβοι και τσιράκια των αφεντικών. Δεν έχουν καμία σχέση με το εργατικό κίνημα, με τις αξίες και τα ιδανικά του φτωχού-λαϊκού κόσμου, με τις ηρωικές παραδόσεις του λαού μας.

Να μη μπορούν να σταθούν πουθενά.
Να σβήσουν από προσώπου γης.

Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ καλεί τους εργαζόμενους, τη νεολαία, κάθε συνδικαλιστική οργάνωση να καταδικάσουν τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής, να συμμετάσχουν συλλαλητήριο την Πέμπτη 19-9-2013 στις 7.30 μμ στον ΑΗ ΜΗΝΑ

ΛΕΥΚΑΔΑ 18-9-2013
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Προηγούμενο άρθροΚαταγγελία του ΚΚΕ Λευκάδας για την δολοφονία στο Κερατσίνι
Επόμενο άρθροΟλοκληρώθηκε το 3ο Taekwon Do Summer Camp