Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συμμετοχή Εργ. Κέντρου στις κινητοποιήσεις για το Νηπ/γειο Νυδριού

Συμμετοχή Εργ. Κέντρου στις κινητοποιήσεις για το Νηπ/γειο Νυδριού

0
ergatiko kentro

ergatiko kentro

Ανακοίνωση-Κάλεσμα Εργατικού Κέντρου.

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας – Βόνιτσας καταγγέλλει σε όλους τους εργαζόμενους της Λευκάδας τα γεγονότα που διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες γύρω από το Νηπιαγωγείο Νυδριού.
Η παρέμβαση των φασιστοειδών σχετικά με τις σχολικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου βρήκαν άμεση ανταπόκριση από τον Δ/ντή της Α/βάθμιας εκπαίδευσης στη Λευκάδα αλλά και από τον Δ/ντή Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.
Οι κραυγές των απογόνων των χιτών και ταγματασφαλιτών αποτέλεσαν γι αυτούς εντολή και προχώρησαν στην εξαγγελία ΕΔΕ για την Νηπιαγωγό ( την οποία και μετάθεσαν από το Νυδρί) και για το Δημοτικό Σχολείο Νυδριού.
Τέτοια άμεση αντίδραση θυμίζει άλλες εποχές και θα πρέπει να καταδικαστεί.
Δεν φτάνει που στα σχολικά βιβλία διαστρεβλώνεται ή στην καλύτερη περίπτωση αποσιωπάται το έπος της Εθνικής Αντίστασης, έρχονται τώρα οι προϊστάμενοι της Α/βάθμιας να κλείσουν τα στόματα των εκπαιδευτικών, να σπείρουν το φόβο και να τους τρομοκρατήσουν για να μην αναφέρονται στην πραγματική ιστορία του λαού.
Το Εργατικό Κέντρο συμμετέχει στην δίωρη στάση εργασίας και την διαμαρτυρία μπροστά στην Δ/νση Α/βάθμιας εκπαίδευσης την Τετάρτη 14/11/12, 12:00 με 14:00 και καλεί όλους τους εργαζόμενους, άνεργους και συνταξιούχους να πάρουν μέρος.

Λευκάδα 13-11-2012

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση του Δήμου Λευκάδας για τη διακοπή νερού
Επόμενο άρθροΤο Εργατικό Κέντρο επισκέφτηκε τους παράνομους μετανάστες