Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Ευχαριστήριο της EqualSociety προς το «Εικαστικό Εργαστήρι-Σύλλογος Φίλων Ζωγραφικής και Αγιογραφίας»

Ευχαριστήριο της EqualSociety προς το «Εικαστικό Εργαστήρι-Σύλλογος Φίλων Ζωγραφικής και Αγιογραφίας»

0

Η τέχνη είναι ο πιο σύντομος δρόμος από άνθρωπο σε άνθρωπο. Είναι το μέσο εκείνο για να εκφράσεις σκέψεις και συναισθήματα. Είναι η γέφυρα που προσφέρει στον κόσμο χρώμα. Σε μια χρονιά που το χρώμα, λόγω της τρέχουσας πανδημίας, έλειψε από την καθημερινότητά μας, το «Εικαστικό Εργαστήρι-Σύλλογος Φίλων Ζωγραφικής και Αγιογραφίας» απέδειξε πως η Τέχνη δεν αποτυπώνει απλά αλλά συμπληρώνει τη ζωή με ενσυναίσθηση.

Σε μια κίνηση ανιδιοτελούς κοινωνικής προσφοράς το «Εικαστικό Εργαστήρι-Σύλλογος Φίλων Ζωγραφικής και Αγιογραφίας» προσέφερε μέρος των εσόδων της 9ης φιλανθρωπικής έκθεσης ζωγραφικής στο κοινωνικό συσσίτιο «Ανθρώπων Γεύματα» της EqualSociety που λειτουργεί με την πολύτιμη αρωγή του Οίκου Πρόνοιας Λευκάδος, της Ιεράς Μητρόπολις Λευκάδος και Ιθάκης.

Το «Εικαστικό Εργαστήρι-Σύλλογος Φίλων Ζωγραφικής και Αγιογραφίας», ένας από τους μεγαλύτερους πολιτισμικούς πόλους του νησιού μας, απέδειξε για ακόμη μια χρονιά πως η υποστήριξη προς τους πλέον ευάλωτους συμπολίτες μας, είναι τρόπος ζωής!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που είστε στο πλευρό μας!

 

Προηγούμενο άρθροΜετακινήσεις: Έξι κωδικοί-Τι ισχύει για τα σχολεία
Επόμενο άρθροΝαι στον εμβολιασμό – Ναι στην ελπίδα – Ναι στην ζωή