Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Τα νέα του Φίλανδρου – Φώτο από τον Αγιασμό

Τα νέα του Φίλανδρου – Φώτο από τον Αγιασμό

0
foto27

foto27

Αγιασμός, Μαραθώνιος, επόμενες δράσεις.

Στα πλαίσια της 30ης διοργάνωσης της Κλασσικής Διαδρομής Μαραθωνίου Δρόμου στην Αθήνα την 11/11/2012, ο σύλλογός μας συμμετείχε με 32 δρομείς.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και την άψογη διοργάνωση, 15 δρομείς έτρεξαν την Μαραθώνια απόσταση ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν στις διοργανώσεις των 5 κ 10 χιλιομέτρων. Άπαντες τερμάτισαν προσθέτοντας μια προσωπική επιτυχία στην μεγαλύτερη διοργάνωση που έλαβε φέτος στην χώρα μας και με ρεκόρ αυτών που τερμάτισαν οι οποίοι ήταν κάτι περισσότερο από 16500 δρομείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ειδική μνεία πρέπει να κάνουμε στον αθλητές του συλλόγου μας που για πρώτη φορά τερμάτισαν Μαραθώνιο: Αγγελόπουλος Δημήτριος, Αντύπας Θεόδωρος, Κακονάς Βασίλειος, Πεταλάς Γεράσιμος, Μάργαρης Νικόλαος, Γληγόρης Θωμάς, Γκογκάκης Κωνσταντίνος, Λεοντίδης Ορφέας, Μαυροκέφαλος Ιωάννης, Σάντας Χαρίλαος και η γυναίκα της παρέας Οικονόμου Ελευθερία. Να ευχηθούμε καλή αρχή και υγιή αθλητική συνέχεια και ένα μεγάλο ευχαριστώ που κατάφεραν με υπομονή και σύνεση να φτάσουν στο τέρμα ενός μαραθωνίου δρόμου μεγαλώνοντας έτσι την οικογένεια των Λευκάδιων Μαραθωνοδρόμων. Είναι ζωντανό παράδειγμα πως ακόμα και στις δύσκολες αυτές ημέρες που περνά η χώρα μας ο μαζικός αθλητισμός είναι διέξοδος, πολιτισμός και τρόπος ζωής σε όποια κοινωνική και επαγγελματική θέση ανήκει ο καθένας.

filandros

Αγιασμός πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 3μμ στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδος σηματοδοτώντας την Επίσημη έναρξη αθλητικής περιόδου 2011-2012 για τον «Φίλανδρο». Ο Σύλλογος ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση και εύχεται στα μέλη του υγιή, δυνατό, δημιουργικό και γεμάτο επιτυχίες το νέο αθλητικό έτος.

Ο σύλλογος θα ήθελε να ενημερώσει τα μέλη του αλλά και όποιον επιθυμεί να μοιραστεί παρόμοιες γιορτές αθλητισμού σαν θεατής ή αθλητής πως οι επόμενοι επίσημοι διεθνείς αγώνες που θα λάβει μέρος είναι:
1. Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης (Απρίλιος 2013).
2. Μαραθώνιος Κωνσταντινούπολης (Νοέμβριος 2013).

Κατά την διάρκεια της αθλητικής χρονιάς 2012-13 θα πραγματοποιηθούν και άλλες συμμετοχές του συλλόγου σε διάφορες αθλητικές εκδηλώσεις για τις οποίες τα μέλη θα ενημερώνονται ανά τακτά διαστήματα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Τέλος ο σύλλογος θα συμμετέχει σε αγώνες ανοιχτής θαλάσσης Διασυλλογικού και Πανελληνίου Πρωταθλήματος σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν σε επόμενη ανακοίνωση.

Εκ του Δ.Σ.
ΑΣΛ «Φίλανδρος»

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ του Πάνου Μανωλίτση.

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
Προηγούμενο άρθρο3ήμερη συνάντηση εργασίας
Επόμενο άρθροΠροβολή ταινίας από την Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας