Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Ο ΑΣΛ “Φίλανδρος” στις “Ποδηλατοδράσεις” του ΣΚΑΪ

Ο ΑΣΛ “Φίλανδρος” στις “Ποδηλατοδράσεις” του ΣΚΑΪ

0
filandros-logo

filandros-logo-

Κάλεσμα προς τα μέλη του συλλόγου και τους φίλους του ποδηλάτου.

Ο ΑΣΛ “Φίλανδρος” στις “Ποδηλατοδράσεις” του ΣΚΑΪ…Καλούνται τα μέλη του συλλόγου αλλά και οι φίλοι του ποδηλάτου να στηρίξουμε την προσπάθεια προώθησης του ποδηλάτου ως μέσο μεταφοράς και εναλλακτικού τρόπου άθλησης.
Η πόλη της Λευκάδας είναι ιδανική για μετακινήσεις με ποδήλατο. Επιπλέον ο δρόμος που περιβάλλει τη λιμνοθάλασσά της ενδείκνυται για μια ειδυλλιακή ποδηλατάδα.
Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος μας φιλοξενεί την εκπομπή του ΣΚΑΙ «Ποδηλατοδράσεις» το Σάββατο 12 και Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013 και ο “Φίλανδρος” αρωγός στην προσπάθεια αυτή θα δώσει το παρών.

Αναλυτική παρουσίαση της δράσης

Σάββατο 12/01 ώρα 11.00 πμ
Γύρισμα στο δημοτικό πάρκινγκ πίσω από το Πολιτιστικό Κέντρο με Δημοτικά Σχολεία.
Κυριακή 13/01 ώρα 10.30 πμ
Ποδηλατοβόλτα με εκκίνηση και τερματισμό στο Πάρκο παραλίας. Διαδρομή : Πάρκο παραλίας-Οδός Άγγελου Σικελιανού-Βαρδάνια-Γύρα-Κάστρο-Πάρκο παραλίας.
Παράλληλη δράση στο πάρκο το χρονικό διάστημα που θα είναι σε εξέλιξη η ποδηλατοβόλτα.
Εκστρατεία «Μάθε Παιδί μου Ποδήλατο»
Σε οριοθετημένο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο αναπτύσσουμε συγκεκριμένο υλικοτεχνικό εξοπλισμό δημιουργώντας ένα μικρό πάρκο εκμάθησης ποδηλάτου για μικρά παιδιά, υπό την καθοδήγηση και τις συμβουλές της πρωταθλήτριας ποδηλασίας 2012 και καθηγήτριας φυσικής αγωγής κ. Βασιλικής Λαζοπούλου.
Διαγωνισμοί
Με το πέρας της μιας ώρας και την επιστροφή των ποδηλατών στην πλατεία θα ξεκινήσουν μια σειρά από παιχνίδια και διαγωνισμοί για μικρούς και μεγάλους ποδηλάτες. Στο τέλος των παιχνιδιών θα κληρωθούν δώρα για όλους του συμμετέχοντες.
‘Όλη η δράση θα κινηματογραφηθεί και θα παρουσιαστεί αναλυτικά σε επεισόδιο της εκπομπής. Διάρκεια Δράσης 10:30 – 14:00.
Καλούμε τους φίλους του ποδηλάτου να συμμετέχουν.

Προηγούμενο άρθροΈκθεση ταπετσαρίας
Επόμενο άρθροΑΟ Καλαμιτσίου – ΠΑΣ Πρέβεζα – Βίντεο