Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΚΚΕ Λευκάδας : Δώστε τα λεφτά στους εργαζόμενους

ΚΚΕ Λευκάδας : Δώστε τα λεφτά στους εργαζόμενους

1
https://www.mylefkada.gr/2012/April/blood_kke.jpg

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2012/04/blood_kke.jpg

Ενημέρωση από την Κομματική Οργάνωση Λευκάδας του ΚΚΕ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Κ.Ο. ΛΕΥΚΑΔΟΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.

Τα γραφεία του κόμματος επισκέφθηκε αντιπροσωπεία εργατών που απασχολήθηκαν τα έτη 2011 και 2012 στην Δακοκτονία στον νομό Λευκάδας.
Η αντιπροσωπεία των εργαζομένων ενημέρωσε την κομματική οργάνωση για τα σοβαρά της προβλήματα. Για την εργασία τους αυτή παραμένουν απλήρωτοι για τα έτη 2011 και 2012 έστω και αν τα χρήματα έχουν εισπραχθεί από τους αγρότες και έχουν μπει στα ταμεία της Περιφέρειας,

Σε επικοινωνία που είχαν με την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας τους ενημέρωσαν ότι έγινε κάποιο λάθος στο προϋπολογισμό, ότι δεν μπήκαν οι κατάλληλοι κωδικοί και ότι τα χρήματα για το έτος 2011 δεν μπορούν να εισπραχθούν.

Το κόμμα από την μεριά του ενημέρωσε τους εργαζόμενους ότι θα σταθεί στο πλευρό τους διότι τα αιτήματά τους είναι δίκαια. Ενημέρωσε τους εργαζομένους ότι είναι πάγια τακτική του Αστικού Κράτους να πληρώνει τους δανειστές του για να διευκολύνει όσο μπορεί την κερδοφορία των καπιταλιστών και όσο αφορά τους εργαζομένους και τα δικαιώματά τους έχει κηρύξει στάση πληρωμών βρίσκοντας διάφορα τερτίπια και προφάσεις. Ανάλογη τακτική ακολουθούν και σε άλλους νομούς της χώρας.

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την αγωνιστική διεκδίκηση των αιτημάτων τους στο πλάι και μαζί με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα.
Η Κ.Ο. Λευκάδας του Κ.Κ.Ε. καλεί τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κ. Βερύκιο, γνωστό και από άλλες εποχές για τα «φιλεργατικά του αισθήματα» να λύσει άμεσα το πρόβλημα των απλήρωτων εργαζομένων.

Και να υπενθυμίσουμε ότι τα χρήματα τα έχουν ήδη εισπράξει από τους αγρότες.
Με άλλα λόγια κρατούν παράνομα ξένα χρήματα.

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.

Προηγούμενο άρθροΈναρξη των παιδικών θεατρικών τμημάτων του Δήμου Λευκάδας
Επόμενο άρθροΗ Τζίνα Χριστοδούλου στο Karma