Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Επικίνδυνη και ακραία για το λαό η κυβέρνηση

Επικίνδυνη και ακραία για το λαό η κυβέρνηση

0
https://www.mylefkada.gr/2012/April/syriza-ekm.jpg

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2012/04/syriza-ekm.jpg

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Η χώρα μας ,οι πολίτες της ,υποφέρουν από την πιο επικίνδυνη και ακραία, για το λαό και τον τόπο κυβέρνηση ,από την μεταπολίτευση . Η διακυβέρνηση της τρόικας του εσωτερικού, σε πλήρη συμφωνία με την τρόικα του εξωτερικού (ΔΝΤ,ΕΚΤ,ΕΕ) ,ολοκληρώνουν αυτές τις ημέρες το συμπληρωματικό πακέτο των μέτρων ,πάνω από 11.5 δις ευρώ , που θα εξαπολυθεί στο κεφάλι των εργαζομένων και των συνταξιούχων έως το τέλος Αυγούστου, ολοκληρώνοντας την εσωτερική στάση πληρωμών και οδηγώντας τον λαό στην εξαθλίωση και τη χώρα στη χρεωκοπία.

Οί άνεργοι αγγίζουν πια το ένα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες, ενώ η συγκυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ προσπαθεί να μην δυσαρεστήσει σε τίποτα τους δανειστές και να εφαρμόσει πιστά το τροικανό μνημονιακό πρόγραμμα.

Σε αυτές τις συνθήκες αποτελεί πρόκληση στο κοινό αίσθημα και τους πολίτες οι δηλώσεις, του στελέχους της ΝΔ και δημάρχου Πειραιά, σε τοπικά μέσα ενημέρωσης της Λευκάδας ,Β. Μιχαλολιάκου, που χαρακτηρίζει το ΣΥΡΙΖΑ επικίνδυνο και ακραίο και προσπαθεί να τον ταυτίσει με τη Χρυσή Αυγή!!!

Ο οργανωτής των «Ρέιντζερς» και των «Κενταύρων» της δεκαετίας του ¨80,σε πιστή μετάφραση και απόδοση στα Ελληνικά ,των απόψεων του Γερμανικού περιοδικού Σπήγκελ, για την ταύτιση του « κόκκινου» και του «μαύρου», προσπαθεί κυριολεκτικά να κάμει το άσπρο μαύρο και να αποπροσανατολίσει τους πολίτες από τα υπαρκτά προβλήματα.

Παράδειγμα, δεν λέει ο ίδιος σαν Δήμαρχος Πειραιά ,για την πλήρη χρεωκοπία των Δήμων από τη μνημονιακή διακυβέρνηση, την κατάρρευση των Κοινωνικών δομών, της Παιδείας και της Υγείας, ενώ ένα μήνα πριν αρχίσουν τα σχολεία, οι Δήμοι όλης της χώρας δεν μπορούν να εξασφαλίσουν για τη νέα χρονιά ,ούτε τη μεταφορά των μαθητών στα σχολεία.

Η χρεοκοπία και η εξαθλίωση του λαού μας, η εκποίηση του δημόσιου πλούτου ,μέσω των ιδιωτικοποιήσεων, είναι για τους δανειστές μας το κέρδος. Όποιος απειλεί την ηγεμονία και την κερδοσκοπία τους είναι επικίνδυνος και χαρακτηρίζεται ακραίος.

Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, παρά τις επιθέσεις που γίνονται, γιατί το μόνο που δείχνουν ,είναι ο φόβος τους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ

Προηγούμενο άρθροΛαϊκή Βραδιά στους Καρυώτες παραμονή της Παναγίας
Επόμενο άρθροΣύσκεψη με τηλεδιάσκεψη για την κατάρτιση του Αναπτυξιακού