Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Απολογισμός 4ου “3on3 τουρνουά μπάσκετ Σ. Κ. Νικόπολη Πρέβεζας”

Απολογισμός 4ου “3on3 τουρνουά μπάσκετ Σ. Κ. Νικόπολη Πρέβεζας”

0

poster-3onα-page-001

Το 4ο 3on3 τουρνουά μπάσκετ που διοργανώνεται από τον Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας έφτασε στο τέλος του. Η φετινή διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του αθλητή της ομάδας μας, Στάθη Παρούση. Στο φετινό τουρνουά έλαβαν μέρος και τίμησαν, με την παρουσία τους, την μνήμη του Στάθη Παρούση:  77 ομάδες όλων των κατηγοριών (άνδρες, παίδες, μίνι, νεανίδες, κορασίδες, οικογένειες), 300 αθλητές από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (Πρέβεζα, Ιωάννινα, Άρτα, Ηγουμενίτσα, Φιλιππιάδα, Λευκάδα, Αγρίνιο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, κ.ά) και περισσότεροι από 3000φίλοι του μπάσκετ παρακολούθησαν αυτό το πενταήμερο τους αγώνες στα γηπεδάκια μπάσκετ του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας.

Το φετινό 3on3 «έδειξε» και το κοινωνικό του πρόσωπο. Καθ’ όλη την διάρκεια του τουρνουά υπήρχε στη γραμματεία αγώνων καλάθι συλλογής φαρμάκων και οικονομικής ενίσχυσης του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Πρέβεζας. Η ανταπόκριση των φίλων του αθλήματος ήταν μεγάλη. Εκτός από τα πολλά φάρμακα που μαζεύτηκαν , συγκεντρώθηκε και το ποσό των 650 ευρώ, τα οποία προσέφεραν ο πρεβεζάνος εκ Γερμανίας κ.  Κωνσταντίνος Ξεμωλιάρης στη μνήμη των δύο νέων παιδιών που χάθηκαν απροσδόκητα, Έλλη Τζίμα και Στάθη Παρούση (300 ευρώ) και η μαθητική εφημερίδα του 2ου Λυκείου Πρέβεζας «Μαύρη Κιμωλία» (300 ευρώ). Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον καρδιολόγο του Κοινωνικού Ιατρείου κ. Νίκο Λιβιεράτο, που παρείχε ιατρική κάλυψη καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Το τουρνουά μπάσκετ 3ον3 έχει γίνει πλέον θεσμός για την πόλη της Πρέβεζας, αποτελώντας το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στην βορειοδυτική Ελλάδα και χρόνο με το χρόνο γίνεται ακόμα μεγαλύτερο.

Η φετινή διοργάνωση δεν θα είχε τέτοια επιτυχία χωρίς την σημαντική βοήθεια των χορηγών μας. Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της φετινής διοργάνωσης, οι οποίοι ήταν:  Εργαστήριο Μπουγάτσας DONALD, PREVERE CAFÉ, Σχολές Οδηγών ZAKΑΣ, Οπτικά- Φακοί Επαφής ΣΤΑΘΗΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, Ιχθυοπωλείο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΜΕΛΕΚΑΣ, Βρεφονηπιακός Σταθμός ¨ΟΝΕΙΡΟΤΟΠΟΣ¨, Mezzo Café, super market ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ουζερί- μεζεδοπωλείο «OI ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ», Café Beach Bar “IONIO”, ACS COURIER, Μελιφέρα, ΑΘΛΗΣΙΣ, GYMCENTER, κατάστημα ΛΑΪΝΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, beach bar «Κυανή Ακτή», ΚΤΕΛ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, κομμωτήριοAKIS, JACOBS, Χοροχώρος «ΕΚΦΡΑΣΗ», Ασφάλειες- Δάνεια ΣΙΣΚΑΣ- ΝΑΣΗ, νερά ΚΩΣΤΗΛΑΤΑΣ, Β 52, Βιβλιοπωλείο ΚΥΚΛΟΣ, café Μητρόπολις, The Game Factory, iframe, Dal Forno, Φαρμακείο Κύρλας.

Ευχαριστούμε, επίσης, τον μεγάλο Χορηγό Επικοινωνίας της φετινής διοργάνωσης ΑΤPREVEZA.GR   για την πολύ σημαντική βοήθεια που μας προσέφερε, να φέρουμε σε πέρας το φετινό τουρνουά.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας ( JOINSPORTS,  SPORTSIOANNINA,   SPORTSNOW,PREVEZATODAY, PRISMA 95.1 , ENERGY 93.4, MY LEFKADA)  οι οποίοι κάλυπταν επικοινωνιακά τη φετινή διοργάνωση. Θα θέλαμε , επίσης, να ευχαριστήσουμε τους κ.κ. Γιάννη Βασιλειάδη ( Reporter News) και Δημήτρη Λούπα (prevezaposto.gr) , οι οποίοι παρευρίσκονταν και «κάλυπταν» από την πρώτη μέρα το φετινό τουρνουά.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και ορισμένα πρόσωπα ατομικά για την πολύτιμη βοήθεια τους να φέρουμε σε πέρας την φετινή διοργάνωση. Ευχαριστούμε, λοιπόν, θερμά τους : Θεόδωρο Μυζίκο, Λάκη Καρασαβόγλου, Σπύρο Λαϊνά, Αλέξανδρο Τέφα, Λευτέρη Σπύρου, Αλέξη Πάσχο, Λευτέρη Λαϊνά, Νικολέτα Ντούσκου, Μαρία Γιαννάκη, Ευαγγελία Τζίμα, Αλέξανδρο Λιόντο, Γιάννη Μπαλτά, Τάκη Παππά, Νεκτάριο Βαβέτση, Αλέξανδρο Βασιλειάδη, Κωνσταντίνο Κακκαβά, Άγγελο Σουλιώτη, Γιώργο Σουλιώτη, Αντώνη Αντωνόπουλο, Φώτη Ζέρβα, Γρηγόρη Σάλιαρη, Αποστόλη Σκαμνέλο, Γιώργο Μπήτη, Στέλλα Αναγνώστου, και Μιχάλη Καραστάθη.

Από τον Δήμο Πρέβεζας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τους κ.κ. Γιώργο Σακκά, Δημήτριο Ρούσσο και Ευάγγελο Συγκούνα για την πολύτιμη βοήθεια τους, επιλύοντας άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα ανέκυπτε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της φετινής διοργάνωσης.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τον διαιτητή Β’ Εθνικής Κατηγορίας Μπάσκετ, κ. Αλέξανδρο Ζιώγα, για την τιμή που μας έκανε να παρευρεθεί και να σφυρίξει τη τελική φάση του 4ου 3ον3 τουρνουά μπάσκετ.

Τα γηπεδάκια μπάσκετ του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας δεν θα παρουσίαζαν σήμερα την εικόνα που έχουν χωρίς την μεγάλη βοήθεια που προσέφερε καθημερινά επι ένα μήνα ο κ. Αποστόλης Σουλιώτης. Οφείλουμε να τον ευχαριστήσουμε θερμά, καθώς οι εργασίες αποκατάστασης που έγιναν στα γήπεδα, συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή του φετινού τουρνουά.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους του μπάσκετ που καθημερινά παρευρίσκονταν στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας και παρακολουθούσαν με αμείωτο ενδιαφέρον τα παιχνίδια.

Τέλος, ευελπιστούμε  η δέσμευση του Δημάρχου κ. Μπαΐλη , ότι τα γήπεδα μπάσκετ του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας θα μετονομαστούν σε γήπεδα «Στάθης Παρούσης» εις μνήμη του αθλητή της ομάδας μας, θα συνδυαστεί με την ανακατασκευή και την δημιουργία νέων γηπέδων μπάσκετ στο χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας.

Εκ μέρους της οργανωτικής Επιτροπής,

Αλκίνοος – Θωμάς Κωνής

Νίκος Τζώρας

Προηγούμενο άρθροΠανηγύρι του Αγίου Σπυρίδωνα στην Καρυά
Επόμενο άρθροSafe Water Sports: Ο Δωδεκάλογος της Ασφάλειας για τα θαλάσσια σπορ και μέσα αναψυχής