Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Οι απονομές του 17ου Final Four Kυπέλλου Ελλάδας Γυναικών

Οι απονομές του 17ου Final Four Kυπέλλου Ελλάδας Γυναικών

0

panathinaikosolumpiako-175-1-1

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού με σκορ 60-63 στον μεγάλο τελικό του 17ου Final Four Kυπέλλου Ελλάδας Γυναικών στο κατάμεστο ΔΑΚ Λευκάδας και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας και τον πρώτο τίτλο για φέτος, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος στις λεπτομέρειες.

Οι παίχτριες της Ελένης Καπογιάννη αντέστρεψαν το εις βάρος τους σκορ, αφού βρέθηκαν στο -11 στο δεύτερο δεκάλεπτο και με ψυχραιμία και κρίσιμα καλάθια, επικράτησαν της ομάδας του Παναθηναϊκού για τρίτη φορά φέτος.

MVP των αγώνων ανεδείχθη η Λικέντρα Τζόνσον του Ολυμπιακού που ενώ φορτώθηκε με τρίτο φάουλ νωρίς, κατάφερε και τελείωσε το ματς με 15 πόντους, 3/4 βολές, 6/14 δίποντα, 8 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα, 1 ασίστ και 1 λάθος.

Πρώτη scorer του τελικού ανεδείχθη η Κυριακοπούλου Σοφία της ομάδας του Παναθηναικού, που έκανε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με 18 πόντους, 3/7 δίποντα, 4/10 τρίποντα, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο.

Τιμητικές απονομές:

– Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Λευκάδας κ. Κων/νο Δρακονταειδή. Την απονομή έκανε ο κ. Αριστείδης Γολέμης, Αντιπρόεδρος ΕΟΚ και Πρόεδρος Επιτροπής Πρωταθλημάτων.

– Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης απένειμε τιμητική πλακέτα στον Αντιδήμαρχο Λευκάδας κ. Αθανάσιο Περδικάρη. Την απονομή έκανε ο κ. Σωτήρης Κουλοσούσας, ειδικός γραμματέας ΕΟΚ.

– Ο Δήμος Λευκάδας απένειμε αναμνηστικό στον Πρόεδρο της ΕΟΚ κ. Γιώργο Βασιλακόπουλο. Την απονομή έκανε ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κων/νος Δρακονταειδής.

– Ο Δήμος Λευκάδας απένειμε αναμνηστικό στον Αντιπρόεδρος ΕΟΚ και Πρόεδρος Επιτροπής Πρωταθλημάτων κ. Αριστείδη Γολέμη. Την απονομή έκανε ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού Δ. Λευκάδας κ. Σπύρος Πολίτης.

panathinaikosolumpiako-158

ΑΠΟΝΟΜΕΣ αθλητών και σωματείων:

Κατόπιν ψηφοφορίας πολυτιμότερη παίχτρια ανεδείχθη η Λικέντρα Τζόνσον του σωματείου Ολυμπιακός. Την απονομή έκανε ο κ. Ιωάννης Κουτραφούρης, μέλος Δ.Σ ΕΟΚ.

Πρώτη scorer του τελικού ανεδείχθη η Κυριακοπούλου Σοφία του σωματείου Παναθηναικός. Την απονομή έκανε ο κ. Κώστας Νικάκης, μέλος Δ.Σ ΕΟΚ.

Για τη συμμετοχή στο final four του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών απονεμήθηκε αναμνηστικό στο σωματείο Αθηναϊκός. Την απονομή έκανε ο κ. Ιωάννης Αλεξόπουλος, μέλος Δ.Σ ΕΟΚ.

Για τη συμμετοχή στο final four του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών κατακτώντας την Τρίτη θέση απονεμήθηκαν μετάλλια και αναμνηστικό στο σωματείο Π.Α.Ο.Κ ΚΥΑΝΑ. Την απονομή των μεταλλίων και των αναμνηστικών έκαναν οι κ.κ. Θεόδωρος Χαλκιάς, Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας και ο Σάββας Λόρτος, μέλος Δ.Σ ΕΟΚ.

Στη φιναλίστ ομάδα του Ολυμπιακού τα αναμνηστικά έδωσαν οι κ.κ. Θανάσης Καββαδάς, βουλευτής Λευκάδας και ο Μιχάλης Βιντζηλαίος, επίτιμος πρόεδρος επιτροπής πρωταθλημάτων, ενώ την απονομή των μεταλλίων έκαναν οι κ.κ. Κων/νος Δρακονταειδής, Δήμαρχος Λευκάδας και ο Αριστείδης Γολέμης, αντιπρόεδρος ΕΟΚ, ο οποίος έκανε και την απονομή κυπέλλου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό από τον τελικό και τις απονομές.

Πηγή: lefkadatoday.gr

Προηγούμενο άρθροΠρο της Ωραίας Πύλης
Επόμενο άρθροΒ΄ ΕΠΣ Π-Λ: Αποτελέσματα και βαθμολογία Α΄ ομίλου