Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ – ΑΟ ΚΑΡΥΑΣ: 4-2 (φωτο)- Δηλώσεις προπονητή της...

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ – ΑΟ ΚΑΡΥΑΣ: 4-2 (φωτο)- Δηλώσεις προπονητή της Αναγέννησης

0

Άνοδο και Πρωτάθλημα για την Αναγέννηση Τσουκαλάδων

Με νίκη της Αναγέννησης Τσουκαλάδων τελείωσε ο αγώνας με τον Α.Ο Καρυάς , διατηρώντας το αήττητο,  την Κυριακή ( 27/2) , στο γήπεδο Σφακιωτών,  στα πλαίσια της  15ης αγωνιστικής .

Με αυτή την νίκη η Αναγέννηση Τσουκαλάδων  κατάφερε την άνοδό της  στην Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία  και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στον Όμιλο της, ύστερα από 42 χρόνια παρουσίας στα γήπεδα του ποδοσφαίρου. Εκκρεμούν τρεις  αγωνιστικές για το τέλος του Πρωταθλήματος  αλλά η Αναγέννηση βρίσκεται 11 βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΣ Παλιάμπελα, που είναι  δεύτερος στον πίνακα  βαθμολογικής κατάταξης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι , το σκορ  άνοιξε στο 1ο ημίχρονο και περίπου στο 14’ λεπτό ο Βασίλης Αρίδας για τους γηπεδούχους κάνοντας το 1-0. Περίπου 8 λεπτά αργότερα ο Χαράλαμπος Κοντογιάννης με απευθείας σουτ   έκανε  2-0 για την Αναγέννηση αλλά λίγο αργότερα ο Πάνος Βεργίνης  μείωσε  με σουτ στο 2-1 , που ήταν και  το σκορ του ημιχρόνου. Στο 2ο ημίχρονο και στο 46’ λεπτό περίπου  ο Γιάννης  Γαζής με ένα ωραίο πλασέ και μετά από πάσα του Βασίλη Αρίδα  έστειλε  την μπάλα στην εστία  της Καρυάς κάνοντας το  3-1 υπέρ των Τσουκαλάδων. Περίπου στο 81’ λεπτό ο Π. Χαλκιόπουλος  με απευθείας  εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-2 για την Καρυά . Αρκετές  φάσεις  δημιουργήθηκαν  και  από τις  δύο ομάδες με την  Καρυά  να ψάχνει  το γκολ της  ισοφάρισης  και την Αναγέννηση  να ανεβάσει  άλλο τον  δείκτη  του σκορ κάτι   που πέτυχε ξανά ο Γιάννης Γαζής με ατομική του ενέργεια στις  καθυστερήσεις  και περίπου στο 93’ λεπτό διαμορφώνοντας το 4-2.

Μετά το  τέλος  του αγώνα  ο προπονητής  της Αναγέννησης και συντελεστής  στην άνοδο  της ομάδας και κατάκτησης του Πρωταθλήματος  κ. Νίκος Φούντογλου προέβη  στην ακόλουθη δήλωση: «Ευχαριστώ όλη την Διοίκηση της Αναγέννησης Τσουκαλάδων και τους ποδοσφαιριστές  για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Τίποτα δεν είναι τυχαίο  αν δεν προσπαθήσεις μέχρι τέλους… Εις το επανιδείν».

Διαιτητής: Α.Τσόγκας
Βοηθοί: Φ.Παππάς – Α.Παναγιώτου

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ (Νίκος Φούντογλου): Άλεξ  Μαχμουντάϊ, Ιωάννης Βεργίνης, Μάριος Τόσκα, Βασίλης Τσούτσης, Ξενοφών Βεργίνης, Πάναγιώτης  Κοντογιάννης(90’ Παναγιώτης Σολδάτος), Βασίλης Αρίδας(62’ Γιώργος Φυτόπουλος), Ελευθέριος  Λάζαρης, Ιωάννης Γαζής, Δημήτρης Φούντογλου, Χαράλαμπος Κοντογιάννης(88’ Ζώης Μπουρδάρας) .

Αναπλ/κοι: Χρήστος Σάντας, Νίκος Ηλιάδης, Παναγιώτης Σάντας, Γιώργος Κτενάς, Ευστράτιος Καραμπέτσος, Νικόλαος Κοντογιάννης

ΑΟ ΚΑΡΥΑΣ(Κυριάκος Παπαδόπουλος): Βασίλης Κατωπόδης (61’ Γιώργος Παπανικολόπουλος), Ξενοφώντας Βλάχος(89’ I. Tutu), Α. Πιλαφάς, Λάμπρος Φέτσης, Π.Χαλκιόπουλος, Στέφανος Πιλαφάς,Άγγελος Γαζής, Ανδρέας Κατωπόδης(76’ Μάριος Αργυρός), Παναγιώτης Βεργίνης, Σ. Καββαδίας, Σ. Βλάχος

Αναπλ/κοι:  Ι. Ψαρρός, Χ.Μπουρσινός,  Σ.Χαλκιόπουλος, Κ. Πλατυπόδης.

Μ.Λ

 

 

Προηγούμενο άρθροΒ’ Ερασιτεχνική Κατηγορία : Αποτελέσματα- Βαθμολογία – Επόμενη Αγωνιστική
Επόμενο άρθροΣυγχαρητήρια επιστολή Α.Ο Καρυάς στην Αναγέννηση Τσουκαλάδων