Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός ΑΓΑ Μαχητικών Τεχνών Λευκάδας- Νυδριού Εύαθλος Πανελλήνιο Κύπελλο Ταεκβοντο- Εξετάσεις Εγχρώμων Ζωνών

ΑΓΑ Μαχητικών Τεχνών Λευκάδας- Νυδριού Εύαθλος Πανελλήνιο Κύπελλο Ταεκβοντο- Εξετάσεις Εγχρώμων Ζωνών

0

Σε αλλο ενα μεγαλο αθλητικο γεγονός την 17/04/2022 στην Θεσσαλονίκη εδωσαν το παρον οι αθλητές του συλλόγου μας. Ο σύλλογος μας για 10 ετη συναπτα πιστος στην ανάπτυξη των μαχητικων αθλημάτων στη Λευκάδα με πολλες παρουσίες σε μεγάλες εκδηλώσεις ( Πρωταθληματων Κικ Μποξ ,Ταεκβοντο  , Μικτων Μαχητικών Τεχνών )αυτην την φορα συμμετειχε με  6 αθλητες (4 αθλητές της Λευκάδας και 2 του Νυδρίου)  στο Πανελλήνιο Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ  στις κατηγορίες  παμπαίδων- παγκορασιδων και παιδων – κορασίδων.  Οι αθλητές μας πραγματοποίησαν πολυ καλες εμφανίσεις παροτι ” πρωταρηδες” και άφησαν πολυ καλες εντυπώσεις για το μέλλον του συσυλλόγου.

Ο Αχειμαστος Κωνσταντίνος κατεκτησε 5η θεση και ο Κοτσινης Αλέξανδρος προκρίθηκε στην 8αδα όπου και αποκλείστηκε.
Μια ημέρα πριν Σάββατο 16/04/2022 32  αθλητες του συλλόγου εξεταστηκαν ( εως και τη μπλε ζωνη) επιτυχώς  απο το Διεθνή Εκπαιδευτη Καββαδία  Ευστάθιο στις προαγωγικές εξετάσεις των εγχρωμων ζωνων .
Συγχαίρουμε θερμα ολους τους αθλητές μας για την διαθεση τους και την αγάπη τους στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και στα μαχητικά αθληματα και ευχομαστε νεους στοχους και επιτυχίες.
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
Προηγούμενο άρθροΑπαγόρευση Κυκλοφορίας Φορτηγών άνω των 3,5 Τόνων Κατά την Περίοδο του Πάσχα
Επόμενο άρθροΠασχαλινή Κάρτα Δημάρχου Λευκάδας