Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Bridge στη Λευκάδα

Bridge στη Λευκάδα

0
HAL6578

 HAL6578

Ενημέρωση από τον ΑΣΛ Φίλανδρος.

Διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Λευκάδα εκδρομικό πρωτάθλημα Bridge, το τριήμερο 28,29,30 Ιουνίου. Διοργανωτής ήταν o ΑΣΛ Φίλανδρος και το ΚΕΔΑ (Κοινωφελής Εταιρία Δήμου Αγρινίου) και το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα της ΕΟΜ (Ελληνική Ομοσπονδία Μπρίτζ). Συμμετείχαν παίκτες από διάφορα μέρη της χώρας μας όπως Αθήνα, Πάτρα, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Αγρίνιο, Θεσσαλονίκη κλπ.

Οι κατηγορίες διαγωνισμού ήταν ζεύγη OPEN, ζεύγη 1-6 Γενική Πρωταθλήματος 4ης βαθμίδας. Τα αποτελέσματα ήταν τα ακόλουθα:

Κατηγορία: Ζεύγη – γενική Πρωταθλήματος, 4ης βαθμίδας, 1 – 6
Νο 1 Καλός Χ. – Διακουμάκος Δ. (Φίλανδρος-Φίλανδρος)
Νο 2 Μητρογιάννη Π. – Ρήτα Α. (Φίλανδρος-ΑΜΙ)
Νο 3 Παππά Γ. – Στεργιάδης Κ. (ΑΜΙ-ΑΜΙ)

Κατηγορία: Ζεύγη – γενική Πρωταθλήματος, 4ης βαθμίδας, OPEN
Νο 1 Γκουγιάννος Δ. – Μαγκλάρα Α. (ΑΜΙ-ΑΜΙ)
Νο 2 Καραγιαννόπουλος Λ. – Μπομπολάκης Σ. (ΑΜΙ-ΑΟΜ)
Νο 3 Κοτίνας Σ. – Κούρτης Δ. (ΚΟΑΜ-ΚΕΔΑ)
Διαιτητής ήταν ο Κηπουρός Νικόλαος

Ο Φίλανδρος θα ήθελε να ευχαριστήσει το εμπορικό κέντρο THE CITY για την ευγενική χορηγία του χώρου, την κυρία Μητρογιάννη Πωλίνα η οποία υπήρξε και από τους πρωτεργάτες του Bridge στη Λευκάδα πριν δύο χρόνια, αποτελεί τη ψυχή του αθλήματος στο νησί και από τους βασικούς συντελεστές των εκδηλώσεων του τμήματος Bridge του συλλόγου.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους εθελοντές του AΣΛ ΦΙΛΑΝΔΡΟΣ καθώς και στα μέλη που πρώτευσαν στην κατηγορία τους. Να ευχηθούμε καλή αρχή και πάντα επιτυχίες στα μέλη του Bridge.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις αρχές του χρόνου ο Φίλανδρος συμπεριέλαβε στις δραστηριότητες του και το Ολυμπιακό άθλημα του Bridge.

Για τους μη γνωρίζοντες, το Bridge είναι το δημοφιλέστερο πνευματικό παιχνίδι σε όλο τον κόσμο που απαιτεί αρκετή μελέτη, ευστροφία, μνήμη και άριστη συνεργασία με τον συμπαίκτη σου. Δεν είναι τυχερό παιχνίδι, όπως θα βιαστούν πολλοί να υποθέσουν γιατί δεν υπάρχει μπλόφα!!! και τύχη!! παρά μόνο διάβασμα και ξανά διάβασμα. Για όποιον ενδιαφέρεται για το άθλημα του Bridge μπορεί να απευθυνθεί στον ΑΣΛ Φίλανδρο ή κάθε Τετάρτη και Κυριακή 18:30 στο εμπορικό κέντρο The City.

Προηγούμενο άρθροΓενική Συνέλευση της Ε.Α.Σ. Λευκάδας ΤΑΟΛ
Επόμενο άρθροΕρώτηση Σολδάτου για την μεταβίβαση στο ΤΑΙΠΕΔ