Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Εντός έδρας ήττα και αποκλεισμός από την επόμενη φάση για την Δόξα

Εντός έδρας ήττα και αποκλεισμός από την επόμενη φάση για την Δόξα

0
https://www.mylefkada.gr/2012/September/doxa-basketball.jpg

https://www.mylefkada.gr/2012/September/doxa-basketball.jpg

Ηττήθηκε από το Λαύριο η ομάδα της Λευκάδας.

Την εντός έδρα ήττα με σκορ 63-74 και τον αποκλεισμό από την συνέχεια του κυπέλλου γνώρισε η Δόξα Λευκάδας πριν λίγες ώρες, από την ομάδα του Λαυρίου δείχνοντας να μην είναι ακόμη έτοιμη για το πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι, που μέσα στην ατυχία τους, διότι δεν είχαν τους δύο ψηλούς τους Μανούσο και Μίρκοβιτς, ήταν και τρομερά άστοχοι με αποτέλεσμα η ομάδα του κ. Σερελή να το εκμεταλλευτεί το γεγονός αυτό και να πάρει την νίκη και την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Βέβαια η ομάδα του κ. Βουρνά, είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα σε σχέση με πέρυσι. Θέλει ακόμα πολύ δουλειά και υπομονή ούτως ώστε να δείξει έτοιμη και αξιόμαχη για τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Από τους φιλοξενούμενους, ξεχώρισαν οι Κακίούζης με 26 πόντους και ο Γιαννακόπουλος με 13 πόντους. Ενώ, μόνο ο Μάρτζος γλίτωσε από την μετριότητα των γηπεδούχων που σημείωσε 20 πόντους.

Διαιτητές: Τσούνας-Δημόπουλος-Δαρλαμήτσος
Δεκάλεπτα: 15-18, 27-32, 38-55, 63-74
Δόξα Λευκάδας (Βουρνάς): Τζανιδάκης 3 (1), Ματενίδης 2, Βουρνάς 2, Βαγενάς 7 (1), Ναούμης, Ακτύπης 10, Δουβίτσας, Μάρτζος 20 (1), Κουκουνιάς, Μάτιτς.
Λαύριο (Σερέλης): Μαρκομιχάλης 5 (1), Τρικαλιώτης 2, Κακιούζης 26, Τσίρος 4, Φραντζέσκος 2, Γιαννακόπουλος 13, Λυμπερόποιυλος 4, Περράκης 7 (1), Ψωμαδέρης 11 (1), Κευκινίδης Φ. Κευκινίδης Χ.

Πηγή : http://www.lefkadasportnews.gr

Προηγούμενο άρθροΟ σκουπιδότοπος στη Λευκάδα συνεχίζει να δηλητηριάζει τους Λευκαδίτες
Επόμενο άρθροΈναρξη του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου