Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Δηλώσεις Γ. Κατηφόρη και Α. Κτενά μετά τον αγώνα Εν. Πρέβεζας-Καλαμίτσι

Δηλώσεις Γ. Κατηφόρη και Α. Κτενά μετά τον αγώνα Εν. Πρέβεζας-Καλαμίτσι

0
IMG 6367copy

IMG 6367copy

Απεβλήθη για διαμαρτυρία στο 80ο λεπτό ο προπονητής του Καλαμιτσίου.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ΑΕ Πρέβεζας-ΑΟ Καλαμιτσίου, οι Άγγελος Μπέκας, Γιώργος Κατηφόρης, Γιώργος Νάτσης και Ανδρέας Κτενάς μίλησαν στην κάμερα του www.atpreveza.gr, με τις δηλώσεις του προπονητή του Καλαμιτσίου να «κλέβουν» την παράσταση.

IMG 6374 copy

Γιώργος Κατηφόρης: «Ας μας πούν τι γίνεται για να φύγουμε αν είναι από το πρωτάθλημα»
Ο Γιώργος Κατηφόρης αναφορικά με τον αγώνα, δήλωσε: «Δεν ήμασταν καλοί, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο αγωνιστικός χώρος είχε λάσπες κάτω, είχε αέρα. Ήταν ένα παιχνίδι κέντρου, χωρίς πολλές φάσεις. Δεν ήμασταν καλοί και δεν κερδίσαμε».

Για την φάση της αποβολής του ανέφερε: «’Ενα φάουλ υπέρ μας καταλογίστηκε εναντίον μας και εγώ είπα στον διαιτητή: ”Γιατί κύριε δε δίνετε το φάουλ;” και αυτός με απέβαλε με το αιτιολογικό πως τον είπα καραγκιόζη και μαλ… Με μάρτυρες μπροστά. Δεν τον αποκάλεσα κάπως, με κάποιον χαρακτηρισμό. Να κάνω και μία επισήμανση. Θέλουμε να παίζουμε το πρωτάθλημα επί ίσοις όροις. Ας μας πούν τι γίνεται για να φύγουμε αν είναι από το πρωτάθλημα. Όλα τα αμφισβητούμενα δίνονται εναντίον μας. Είμαι κατηγορηματικός σε αυτό. Αν μας αφήσουν να παίξουμε επί ίσοις όροις θα είναι ένα όμορφο πρωτάθλημα».

IMG 6381 copy

Ανδρέας Κτενάς: «Δεν ήμασταν αυτοί που πρέπει. Το αποτέλεσμα το δείχνει»

«Δεν ήμασταν αυτοί που πρέπει. Το αποτέλεσμα το δείχνει. Η αλλαγή από το πλαστικό γήπεδο σε ένα ”βαρύ” τερέν, μας δυσκόλεψε. Από ‘κει και πέρα, εμείς είμαστε υπεύθυνοι για το αποτέλεσμα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Ένωση, γιατί είναι μία ομάδα που αγωνίζεται σε όλα τα παιχνίδια με τον ίδιο ζήλο και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό στις μέρες που ζούμε και στο πρωτάθλημα που γίνεται», είπε αρχικά ο αρχηγός του Καλαμιτσίου, Ανδρέας Κτενάς.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής πρόσθεσε: «Εμείς κάνουμε την προσπάθειά μας. Παλαιότερα είπα ότι ίσως κριθεί νωρίτερα το πρωτάθλημα, ωστόσο με βεβαιότητα δε μπορώ να πω τίποτα. Η ομάδα μας προσπαθεί σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο και με αποκλειστικά αγωνιστικά κριτήρια».

Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον μεγάλο αντίπαλο της ομάδας του, τον ΠΑΣ Πρέβεζα: «Σίγουρα ο ΠΑΣ Πρέβεζα έχει πιο… βαριά φανέλα και μεγαλύτερη ιστορία. Το Καλαμίτσι όμως είναι μία ομάδα με ακαδημίες, με οργάνωση. Βρεθήκαμε στην ομάδα κάποιοι έμπειροι παίκτες. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα μεγάλο όνομα ομάδας, με καλούς παίκτες, αλλά μέσα στο γήπεδο δίνουμε το καλύτερο και αγωνιζόμαστε μέχρι το τέλος».

Δείτε στιγμιότυπα από τον αγώνα της Ένωσης Πρέβεζας με το Καλαμίτσι.

Δείτε αναλυτικό ρεπορτάζ και φωτογραφίες από τον αγώνα στο atpreveza.gr

Προηγούμενο άρθρο16η αγωνιστική Β΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας
Επόμενο άρθροΑΕ Καραϊσκάκης-Οδυσσέας Νυδριού 0-0