Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Επιτυχίες για τον Φίλανδρο

Επιτυχίες για τον Φίλανδρο

0
filandros1

filandros1

Ενημέρωση από τον ΑΣΛ Φίλανδρο.

Με επιτυχία διεξήχθη ο Αγώνας 12χλμ στο Αιτωλικό την 29/09/2012. Μεταξύ των 14 αθλητών του συλλόγου μας την 3η θέση κατέλαβε ο Ιωάννης Καραμποΐκης.

Επίσης στον διπλανό μας Δήμο πραγματοποιήθηκε την 7/10/2012 ο Άκτιος Ημιμαραθώνιος Δρόμος όπου ο «Φίλανδρος» έδωσε το παρών με 17 αθλητές. Την ίδια Κυριακή στην Κεφαλονιά δύο αθλητές κάλυψαν την απόσταση των 32χλμ στον 1ο Αγώνα Αργοστόλι – Ληξούρι.

Επόμενες συμμετοχές του ΑΣΛ Φίλανδρου είναι:
1. 28/10/2012 στον Μαραθώνιο της Φρανκφούρτης.
2. 11/11/2012 στον Μαραθώνιο της Αθήνας και παράλληλων Αγώνων 5 και 10 χλμ. Ο σύλλογος θα βάλει λεωφορείο προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα μέλη του. Το πακέτο προσφοράς καλύπτει την μεταφορά (αναχώρηση Σάββατο 10/11/2012 και επιστροφή Κυριακή μετά τον αγώνα) καθώς και διαμονή σε ξενοδοχείο. Για όποιον ενδιαφέρεται παρακαλείται να επικοινωνήσει με τον σύλλογο προκειμένου να γίνει έγκαιρα η κράτηση.

Στα πλαίσια της Πανελλήνιας προβολής και διαφόρων εκδηλώσεων για την εθελοντική αιμοδοσία το Ποδηλατικό Τμήμα του «Φίλανδρου» υποδέχθηκε την «Φλόγα της Ζωής». Πρόκειται για μία Πανελλήνια Ποδηλατική Λαμπαδηδρομία όπου για 10η συνεχή χρονιά μεταφέρει το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας σε όλη την χώρα μας, ενώ για πρώτη φορά φιλοξενήθηκε και στο νησί μας την 27/09/2012. Ο «Φίλανδρος» ευχαριστεί όλους όσους βρέθηκαν και συμπαραστάθηκαν στην προσπάθειά αυτή για κοινωνική αλλά και συνάμα ανθρώπινη ευαισθητοποίηση προς τους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα το Νοσοκομείο Λευκάδας, την ΠΟΣΕΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντικής Αιμοδοσίας) η οποία αριθμεί 108 μέλη.

image001 copy

Προηγούμενο άρθροΣε τρεις διεταιρικές συναντήσεις συμμετείχε η ΠΙΝ
Επόμενο άρθροΑποτέλεσματα του αγώνα ανοιχτής θαλάσσης