Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Αγωνιστικές δραστηριότητες του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας

Αγωνιστικές δραστηριότητες του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας

0
mt_gallery

foto-gsl1

Δελτίο τύπου και φωτογραφίες από τους αγώνες.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας παραμένοντας συνεπής σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις του στίβου συμμετείχε τον Ιανουάριο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου στο Αγρίνιο και στην Ημερίδα Αλμάτων στα Γιάννενα.

Στο Αγρίνιο συμμετείχαν οι «μικροί» αθλητές του Συλλόγου Μαργέλης Αναστάσης, Μεσσήνης Τηλέμαχος, Γαλάνης Θεοδόσης, Διγενή Εύα, Μπάρκα Μιχαέλα, που έλαβαν μέρος και τερμάτισαν στην κατηγορία παιδιών Δημοτικού απόσταση 1000 μέτρων. Ακόμα η Λογοθέτη Πηνελόπη τερμάτισε 4η στην κατηγορία Παγκορασίδων Α’ στην απόσταση των 2000 μέτρων.

Στα Ιωάννινα συμμετείχαν οι Ζακυνθινού Θάλεια (5η στο μήκος με 4,50 μ και 5η στο τριπλούν με 9,64), η Βερυκίου Όλγα (3η στο ύψος με 1,30 μ.), ο Κοντογεώργης Χαράλαμπος (2ος στο ύψος με 1,55μ. και 2ος στο μήκος με 4,90 μ.) και ο Καρλής Γιώργος (3ος στο μήκος με 4,84μ.).

Τέλος την προηγούμενη εβδομάδα βρεθήκαμε μια μεγάλη αποστολή στη Κέρκυρα σε μια ημερίδα στίβου, που βρήκαμε την ευκαιρία κάποια παιδιά να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στα γνωστά του αγωνίσματα και κάποια να δοκιμάσουν καινούργια .Αναλυτικά τα αποτελέσματα ήταν τα εξής :
Στη κατηγορία ΠΚΑ ΄ η Ζακυνθινού Θάλεια ήταν 5η στα 150μ. με επίδοση 21”24 και η Λογοθέτη Πημνελόπη 5η στο μήκος με 4,22μ.

Στη κατηγορία ΠΚ Β΄η Ιωακειμίδη Γιωργάννα ήταν 3η στα 60μ. με 8”99,η Σταματέλου Ακριβή 6η στα 60μ. με 9”16,η Πάντου Στεφανία 1η στο μπαλάκι με 30,40μ., η Τσαμπασίδου Αναστασία 9η στα 60μ. με 9΄΄91, η Φίλιππα Νεφέλη 4η στο μήκος με 4.25μ.και η 4χ 60μ. με τη Φίλιππα Νεφέλη τη Σταματέλου Ακριβή, τη Ζακυνθινού Ζωή και τη Ιωακειμίδη Γιωργιάννα 2η με επίδοση 36΄΄1 . Πρέπει να σημειώσουμε οι μικρές της σκυτάλης έκαναν τις περισσότερες αλλαγές σαν μεγάλες αθλήτριες και αν δεν γίνονταν ένα μικρό λάθος στη τελευταία αλλαγή θα τερμάτιζαν πρώτες.

Στη κατηγορία ΠΠ Β΄ ο Χαλικιάς Δημήτρης 1ος στο μπαλάκι με 35.10μ. και ο Ροντογιάννης Αλέξανδρος 3ος στο μπαλάκι με 33.46μ.

Στη κατηγορία ΠΚ Β΄ μίνι η Ζακυνθινού Ζωή 1η στο μήκος με 3.91μ. , η Διγενή 10η στο μήκος με 2.78 μ. και η Μπάρκα Μιχαέλα 11η στο μήκος με 2.75μ.

Στη κατηγορία ΠΠ Β΄ μίνι ο Γαλάνης Θεοδόσης στο μήκος 3ος με 2.86μ. , ο Μεσσήνης Τηλέμαχος 4ος στο μήκος 2.77μ, ο Φέτσης Αγησίλαος 5ος στο μπαλάκι με 25.05μ. και ο Μαργέλης Αναστάσης 12ος στα 50μ, με 8΄΄58.

Δε πρέπει να ξεχάσουμε και τα μικρά παιδιά των ακαδημιών που πήραν μέρος στα 40μ. χωρίς να μας ενδιαφέρει ούτε η θέση τους ούτε η επίδοσή τους .Αυτά ήταν ο Τσαμπασίδης Αλέξανδρος , ο Μεσσήνης Γιώργος ,η Μεσσήνη Δανάη , η Μαργέλη Παναγιώτα , η Μεσσήνη Ευαγγελία και ο πιο μικρός μας, μόλις τεσσεράμιση χρόνων , Μεσσήνης Μάριος.

Οι αγώνες αυτοί ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη Αρχικελευστή Έκτορα Γιαλοψού που σκοτώθηκε στα Ίμια. Από τις προσωπικότητες που παραβρέθηκαν για τιμήσουν τη μνήμη του , ήταν η Κερκυραία Ολυμπιονίκης του ανσάμπλ , Γεωργάτου Μαρία , που συμμετείχε ενεργά στα δρώμενα των αγώνων . Παράδειγμα προς μίμηση και πρότυπο για όλα τα παιδιά και ειδικά αυτά που ασχολούνται με τον αθλητισμό.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και καλή επιτυχία και στους επόμενους που είναι πολύ από το τέλος του Μάρτη και μετά. Εκ του ΔΣ του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας.

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1    
Προηγούμενο άρθροΟδυσσέας Νυδριού – ΑΣ Μετέωρα 0-0
Επόμενο άρθρο19η αγωνιστική Β΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας