Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Ημέρα Ατομικών Πρωταθλημάτων 2014

Ημέρα Ατομικών Πρωταθλημάτων 2014

0
atomika-athlimata

atomika-athlimata

Δελτίο τύπου του Κέντρου Νεότητας της Ιερής Μητρόπολης μας.

Η Εκκλησία μας, παράλληλα με την πνευματική άθληση, ενθαρρύνει και την σωματική άσκηση των παιδιών, με βάση τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι και ευλογεί τον καθαρό αθλητισμό. Σκοποί της διοργάνωσης είναι να συνειδητοποιήσουν οι αθλούμενοι νέοι ότι η χριστιανική ζωή δεν προβάλλει μόνο στερήσεις και απαγορεύσεις, αλλά αποδέχεται και επικροτεί προτάσεις υγιούς ψυχαγωγίας, καθώς και να επικοινωνήσουν με συνομηλίκους τους από άλλες ενοριακές ομάδες και να διαπιστώσουν έτσι ότι δεν αγωνίζονται μόνοι τους τον «καλόν αγώνα».

Με το σκεπτικό αυτό, προγραμματίζεται γιά το πρωί του Σαββάτου, 29 Mαρτίου 2014 η διοργάνωση της «Ημέρας Ατομικών Πρωταθλημάτων» στο νέο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Λευκάδος, στην περιοχή των Αλυκών (δίπλα στό 1ο Γυμνάσιο – Λύκειο).

Θα διεξαχθούν παράλληλα τρία πρωταθλήματα, για να καλυφθούν τα ενδιαφέροντα όσο περισσότερων παιδιών γίνεται: 1. Μπάσκετ 3v3, 2. Σκάκι, 3. Πιγκ – Πογκ, 4. Διαγωνισμός Γνώσεων, 5. Μπόουλινγκ, 6. Στόχος.

Οι συμμετοχές είναι ατομικές. Τα παιδιά θα διαγωνισθούν σε τρεις κατηγορίες, ανά ηλικία: α. Δημοτικού (γεν. 2002-2006), β. Γυμνασίου (γεν. 1999-2001), γ. Λυκείου (γεν. 1996-1998). Κάθε παιδί μπορεί να συμμετάσχει το πολύ σε τρία (3) πρωταθλήματα.

Η διοργάνωση θα αρχίσει στις 11.00 π.μ. Θα απονεμηθούν έπαθλα, μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας.

Προσκαλούνται να συμμετάσχουν τα μέλη των Ενοριακών Συντροφιών και όλοι οι νέοι της περιοχής της Ι. Μητροπόλεώς μας.

Λευκάδα, 24 Μαρτίου 2014

(Από το Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

Προηγούμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ: η ζεύξη της Λευκάδας σ’ ένα εναλλακτικό σχέδιο ανάπτυξης
Επόμενο άρθροΕξαιρετική παρουσια του Φίλανδρου σε Ναύπλιο και Γιάννενα