Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Απονομή τιμητικής πλακέτας στον Παν. Πολίτη

Απονομή τιμητικής πλακέτας στον Παν. Πολίτη

0
kalamitsi-politis3

kalamitsi-politis3

Δείτε φωτογραφίες από την απονομή.

Η ομάδα μας κάθε χρόνο προσπαθεί να γνωρίζει στην κοινωνία μας κάποιους ανθρώπους που δούλεψαν για το ποδόσφαιρο, μόχθησαν και το ανέδειξαν. Προσφέροντας από κάθε πόστο είτε σαν παίχτες , είτε σαν προπονητές , είτε σαν διαιτητές , είτε σαν παράγοντες , είτε σαν σπόνσορες και υποστηρικτές . Ανθρώπους που χωρίς τη δικιά τους συμβολή το άθλημα που όλοι αγαπάμε , το ποδόσφαιρο ,θα ήταν φτωχότερο.

Τους θυμόμαστε και τους τιμάμε για αυτό που προσέφεραν σ΄ εμάς και στις επόμενες γενιές.

Έτσι και το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013 στο ημίχρονο του αγώνα της Α΄ Κατηγορίας ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Καλαμιτσίου – Αμβρακικός Βόνιτσας , η ομάδα μας είχε την τιμή να απονείμει τιμητική πλακέτα στον Πολίτη Παναγιώτη (Μπλάλα) για την πολυετή του προσφορά στο Λευκαδίτικο ποδόσφαιρο.

Ένα στρατιώτη του Λευκαδίτικου ποδοσφαίρου, ένα Λευκαδίτη που διαφήμισε το Νομό μας παίζοντας στη Β΄ Εθνική με τα χρώματα της Αναγέννησης Άρτας.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Πανλευκάδιο το 1964 και στη συνέχεια στο Φοίνικα το 1967 που μετονομάστηκε Τηλυκράτης όπου και παρέμεινε μέχρι το 1971.

Από το 1971 μέχρι και το 1973 βρέθηκε στο απόγειο της καριέρας του αγωνιζόμενος στα σαλόνια της Β΄ Εθνικής με την Αναγέννηση Άρτας.

Το 1974 γύρισε στον Τηλυκράτη όπου έπαιξε μέχρι το 1980.Στη συνέχεια πήγε στον Κεραυνό Κατούνας από το 1981 μέχρι το 1983 σαν παίχτης προπονητής , απ’ όπου μεταπήδησε στον Οδυσσέα Νυδριού και μετά στη Δόξα Λευκάδας. Τη θέση του προπονητή ανέλαβε στην Πλαγιά και επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του τον Τηλυκράτη σαν προπονητής και μετέπειτα σαν παράγοντας.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως σε κάθε ομάδα που εκτελούσε χρέη προπονητή έχει και ισάριθμα πρωταθλήματα!

Σαν Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Καλαμιτσίου είχαμε την τιμή να δώσουμε στον άνθρωπο που τόσα έδωσε στο Λευκαδίτικο ποδόσφαιρο την τιμητική αυτή πλακέτα σαν ελάχιστο δείγμα της εκτίμησης για την προσφορά του.

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
Προηγούμενο άρθροΟ Θ. Σολδάτος για την ίδρυση του 2ου τμήματος του ΤΕΙ το 2009
Επόμενο άρθροJob Fair Athens 2013