Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Κούλης Στεριώτης: Το μυστικό όπλο του Πανλευκάδιου

Κούλης Στεριώτης: Το μυστικό όπλο του Πανλευκάδιου

0

464987_3540092453797_1617036175_o

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε στο prevezasports.blogspot.gr ο ποδοσφαιριστής ,του πρωταθλητή  του φετινού χειμώνα, Πανλευκάδιου, Παναγιώτης Στεριώτης ή Κούλης όπως τον γνωρίζουν όλοι, μίλησε με ειλικρίνεια για την ομάδα του αλλά και το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας.

Ας δούμε τι είπε ο ταλαντούχος 26χρονος ποδοσφαιριστής:

– Σε ποιες ομάδες έχεις αγωνιστεί?
-Ξεκίνησα στο Λευκάτας 2000 με τον κύριο Σπύρο Πολίτη και ύστερα στο Καλάμιτσι. Από το 2008 έως το 2011 Τηλυκρατη, μετά Κατούνα και τώρα Πανλευκαδιο.

-Που πιστεύεις ότι οφείλεται η φετινή επιτυχία του Πανλευκάδιου? Ειδικά σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως το φετινό,Τι έχει αλλάξει στην ομάδα σε σχέση με άλλες χρονιές?
-Ο Πανλευκαδιος έχει τρία χρόνια κάποιες βάσεις και ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού ( τακτική, επιθετικό ποδόσφαιρο και σύγχρονο) που μας βγαίνει ασυναίσθητα στους αγώνες καθώς ο Γιώργος Κατηφόρης είναι τελειομανής και μας τα δείχνει με τον καλύτερο τρόπο στην προπόνηση. Η προσθήκη επίσης κάποιων παιχτών με εμπειρία όπως του Μπάμπη Κοκόλη και του Γιώργου Ορφανού, που έδεσαν αμέσως με την ομάδα, είναι επίσης πολύ σημαντικός παράγοντας αν αναλογιστείς ότι σε κάθε αγώνα είναι πρωταγωνιστές και όχι τυχαία.
Ύστερα η διοίκηση που φέτος σε σχέση με άλλες χρονιές είναι πολύ κοντά μας σε όλα από τον Ιούλιο τρέχουν δίπλα μας. Μας παρέχουν ότι μπορούν διότι δεν είναι ”Άραβες’ έχουν οικογένειες, επιχειρήσεις και όπως όλοι προβλήματα και όμως είναι δίπλα μας.

[quote font=”0″]Είχα κάτσει και εγώ πολύ στον πάγκο και ακόμα κάθομαι κάποιες φορές. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δουλέψω για να ανταμειφθώ με 90 λεπτά κάθε εβδομάδα[/quote]

Ποια είναι η πιο “καυτή” έδρα στην οποία έχεις αγωνιστεί και ποια η ομάδα που σας δυσκόλεψε περισσότερο στον Α’ γύρο?

-Η πιο καυτή έδρα είναι η Πρέβεζα που ο κόσμος ξεσηκώνεται και τραβάει και την ομάδα. Ο Απόλλων Πάργας αμυντικά ήταν από τις καλύτερες ίσως η καλύτερη ομάδα με σωστές αποστάσεις και ήξεραν τι ήθελαν στο γήπεδο και για αυτό άλλωστε το βάλαμε στο 93.

-Υπάρχει κάτι που θα ήθελες να αλλάξεις στην ομάδα?
-Βεβαίως. Ο τρόπος σκέψης των μικρών που ακολουθούν. Απογοητεύονται και σταματούν ενώ εκεί πρέπει να συνεχίσεις να τα δώσεις όλα. Είχα κάτσει κι εγώ πολύ πάγκο και ακόμα κάθομαι κάποιες φορές που σημαίνει ότι πρέπει να προσπαθήσω να δουλέψω για να ανταμειφθώ με 90 λεπτά κάθε βδομάδα.

-Κλείνοντας, ο κόσμος του Πανλευκάδιου είναι κοντά στην ομάδα? Τι θα ήθελες να τους πεις?
-Η αλήθεια είναι πως κόσμος δεν μας ακολουθεί και στα εντός μας ματς’ ενώ η ομάδα είναι στις πρώτες θέσεις έρχονται τα ίδια 50-60 άτομα. Σαφώς και δεν είμαστε ιστορική ομάδα όπως ΠΣ Πρέβεζα, Τηλυκράτης αλλά εμείς τώρα γράφουμε ιστορία και θα θέλαμε δίπλα μας τον κόσμο

-Θα ήθελες να προσθέσεις κάτι άλλο?
-Υγεία να έχουμε πάνω από όλα και ο καλύτερος ( εμείς δηλαδή χαχαχα!) να πάρει το πρωτάθλημα καθαρά και δίκαια.

-Κούλη, σε ευχαριστούμε πολύ και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια!
-Ευχαριστώ πολύ να είστε καλά!Καλή συνέχεια και σας ευχαριστώ που και εσείς δίνετε τον αγώνα σας!

Προηγούμενο άρθροΕκλογές 2015: Οι υποψήφιοι Βουλευτές Λευκάδας
Επόμενο άρθροΕκλογές του Συλλόγου Μοτοσυκλετιστών Λευκάδας (ΣΥ.ΜΟ.Λ)