Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Φιλικοί αγώνες της Νίκης Λευκάδας

Φιλικοί αγώνες της Νίκης Λευκάδας

0
HAL9100 resize

 HAL9100 resize

Φιλικά ενόψει του πρωταθλήματος της Α2.

Το Α.Σ. Νίκη Λευκάδας με το γυναικείο τμήμα του στα πλαίσια της προετοιμασίας του ενόψει του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας που ξεκινά στις 4 Νοεμβρίου αυτό το διάστημα πραγματοποιεί φιλικά παιχνίδια με ομάδες της κατηγορίας του.
Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στο κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Λευκάδας και ώρα 7:30 πραγματοποιήθηκε φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Παναθλητικού Συκεών από την Θεσσαλονίκη όπου οι γυναίκες της Νίκης κέρδισαν με σκορ 68-65. Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου και ώρα 12 π.μ πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος φιλικός όπου η ομάδα του Παναθλητικού με 85-50 επικράτησε της Νίκης .
Νίκη Λευκάδας -Δουβίτσας: Αργυρού, Δεληγιάννη, Ψυχογιού, Σαρηγιαννίδου, Σούνδια, Κρητικού, Καββαδία, Γράψα, Ανυφαντή, Σταματέλου, Πρίφτη, Τζίμπο και Καββαδά .
Παναθλητικός Συκεών-Συρόπουλος: Χεριστονίδου, Μιχαλιού, Αναστασιάδου, Ιγνατίου, Τσαμπούρη, Κωστανάκη, Ούτσιου, Κωτούλα, Γράψα.

Η ομάδα αποτελούμενη από 10 Λευκαδίτισες και 3 αθλήτριες εκτός Λευκάδας έχει την δυναμική και την όρεξη που απαιτείται και περιμένει την έναρξη του πρωταθλήματος με πρώτο αγώνα εντός έδρας με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στις 4 Νοεμβρίου.
Το Δ.Σ. του Σωματείου ευχαριστεί όλους τους παρευρισκόμενους φιλάθλους και ιδιαίτερα το προσωπικό του κλειστού γυμναστηρίου για την κατανόηση και την βοήθεια που προσέφεραν.

 HAL9086 resize

 HAL9088 resize

 HAL9102 resize

 HAL9104 resize

Προηγούμενο άρθροΟι Anonymous κατονόμασαν τον εκβιαστή της 15χρονης που αυτοκτόνησε
Επόμενο άρθροARTηρία: Σεμινάριο με τη Δάφνη Καλαφάτη