Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Δεν κουνιέται φύλλο στον Οδυσσέα Νυδριού

Δεν κουνιέται φύλλο στον Οδυσσέα Νυδριού

0
ball-soccer

ball-soccer

Ρεπορτάζ του Lefkada Sport News.

Έχουμε ήδη μπει στις πρώτες μέρες του Αυγούστου και μπορεί στις άλλες ομάδες να έχουν ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους για την νέα χρονιά, στον Οδυσσέα Νυδριού, επικρατεί μια γενική απραξία, αποτέλεσμα αυτής είναι να υπάρχει ανησυχία από τον κόσμο για το αύριο της ομάδας, ενώ ακόμη περιμένουμε την ΓΣ.

Για να έχετε μια εικόνα για τι γίνεται αυτή την στιγμή στην ομάδα και να περιγράψουμε την κατάσταση με μια λέξη. Η λέξη…τίποτα, όσο βαριά και αν ακούγεται για ορισμένους, αντικατοπτρίζει τα πάντα.

Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Βέκιος έφυγε και στη θέση του δεν ήρθε κανένας. Δεν έχει γίνει καμία ανανέωση στην ομάδα, εκτός από λιγοστά δελτία που υπάρχουν. Οι παίχτες όλοι έχουν φύγει, ενώ δεν υπάρχει στο ρεπερτόριο η λέξη…μεταγραφή.

Τα παραπάνω λόγια μπορεί να αδικούν ορισμένους και συμμεριζόμαστε την κατάσταση που επικρατεί(γενικά στην χώρα), αλλά είναι η αλήθεια για την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα. Ας ελπίσουμε να γίνει ένα θαύμα και ο Οδυσσέας Νυδριού να κατέβει στο πρωτάθλημα.

Προηγούμενο άρθροΗ Ελένη Τσαλιγοπούλου στην Λευκάδα
Επόμενο άρθροΕπιστολή Καλούδη στον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου