Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Μεγάλη νίκη για τον Παναγιώτη Σταύρακα στο άλμα εις μήκος

Μεγάλη νίκη για τον Παναγιώτη Σταύρακα στο άλμα εις μήκος

0
unnamed

unnamed

Ενημέρωση από τον Γυμναστικό Σύλλογο Λευκάδας

Ο Παναγιώτης Σταύρακας, αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου ( όπως παλαιότερα και ο πατέρας του Μάκης Σταύρακας), εκπροσώπησε το Μουσικό Σχολείο Λευκάδας στο 57ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Στίβου που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και στο αγώνισμα του άλματος σε μήκος.
Κατετάγη τρίτος συνολικά και δεύτερος Έλληνας – ο πρώτος αθλητής ήταν Κύπριος – με επίδοση 6,86 μέτρα. Αν ο αέρας δεν έκανε τα τερτίπια του θα είχε καλύτερη επίδοση και καλύτερη θέση.
Ο Παναγιώτης είναι ένας αθλητής που μέχρι τώρα είχε κατακτήσει πολλές φορές καλές θέσεις στα πανελλήνια πρωταθλήματα που έφταναν όμως μέχρι την τέταρτη . Εκτός από το μήκος έχει ασχοληθεί και με το τριπλούν με αντίστοιχες επιτυχίες. Τα άλματα είναι αγώνισμα που εκτός από τις δυνατότητες των αθλητών, μεγάλο ρόλο παίζει και ο παράγοντας τύχη (αέρας- άκυρα άλματα). Έτσι δε κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Επίσης αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι ασχολήθηκε σοβαρά με το στίβο πριν από τρία χρόνια. Ελπίζουμε στους επόμενους πανελλήνιους αγώνες να έχει και τη τύχη με το μέρος του, γιατί τις δυνατότητες τις έχει, και να κερδίσει τη πρωτιά.
Πολλά συγχαρητήρια από το Σύλλογό του και το σχολείο του, στον ίδιο και στον πατέρα του, που τα τελευταία δύο χρόνια είναι και προπονητής του.
Ο Παναγιώτης θα κάνει μήκος, όπως κάθε χρόνο, στους 4ους Ιόνιους αγώνες το Σάββατο 10 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας. Θα είμαστε όλοι εκεί για να χειροκροτήσουμε αυτόν, όπως βέβαια και τους υπόλοιπους αθλητές που θα λάβουν μέρος, Λευκαδίτες και μη.

Φραγκούλη Χρύσα
Προπονήτρια του ΓΣ Λευκάδας &
Εκπαιδευτικός στο Μουσικό Σχολείο Λευκάδας.

Προηγούμενο άρθροΤσουκαλαδιώτικα: Φύλλο 5ο
Επόμενο άρθροΣυναυλία παιδικής χορωδίας του Πνευματικού Κέντρου Λευκάδας