Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Πανλευκάδιος ΑΣ-Κ – ΑΟΝ Τηλυκράτης 2014: 0-2 (φωτορεπορτάζ)

Πανλευκάδιος ΑΣ-Κ – ΑΟΝ Τηλυκράτης 2014: 0-2 (φωτορεπορτάζ)

0

Πρωτάθλημα Υποδομών Κ14(Α’Όμιλος)

    Σημαντική νίκη  πέτυχαν σήμερα το πρωί  οι μικροί  του Τηλυκράτη  έναντι της αντίστοιχης  ομάδας  του Πανλευκάδιου με τελικό  σκορ 0-2  στο  πλαίσιο  της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος  Υποδομών Κ14 αφού  εξασφάλισαν  προς το παρόν την  1η  θέση  στον  Α’ Όμιλο.

Το παιχνίδι κυλήστηκε από ε πολλές  φάσεις  των δύο  ομάδων  αλλά  καμία από αυτές δεν μπόρσε να γίνει γκολ από τις δυο ομάδες στο 19 ημίχρονο.  Το 2ο  ημίχρονο  συνεχίστηκε  με πολλές φάσεις και  στα πρώτα λεπτά ο Π.Μάλφας  με ένα υπέροχο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή άνοιξε  το σκορ  κάνοντας το  0-1 για τον Τηλυκράτη. Τα  επόμενα  λεπτά ήταν πολύ κρίσιμα για τις δύο ομάδες,  καθώς  ο Ψαρρός  ανατράπηκε από τον Βέλλιο μέσα στην περιοχή  και  ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι , το οποίο  εκτέλεσε  άστοχα ο Κυριακίδης  απογοητεύοντας την κερκίδα αλλά  δεν άργησε  να διορθώσει  το λάθος του αφού στην επόμενη αντεπίθεση στης ομάδας του  έστειλε  την μπάλα στα δίχτυα  του  Πολίτη  και  διαμόρφωσε  το τελικό αποτέλεσμα  0-2.

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε  ότι ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι με  παιδεία  και από  τις  δύο  ομάδες  όπου και οι δύο ομάδες ήθελαν την  νίκη. Ακόμη ο πρώτος  μεταξύ τους αγώνας  στο πλαίσιο του  Α’ Γύρου του Πρωταθλήματος  που διεξήχθη  στις  21 Δεκεμβρίου 2019  ο Πανλευκάδιος είχε  επικρατήσει του Τηλυκράτη  με  0-1  και  πέρασε στην  1η θέση.

Παρά το αποτέλεσμα  και οι  δύο ομάδες περνούν στους  ημτελικούς  που θα αγωνιστούν  απέναντι στις δύο  πρώτες  ομάδες  του Β’ Ομίλου.  Τις ακριβείς  ημερομηνίες  που διεξαχθούν  οι αγώνες  και τα ζευγάρια  που  θα αγωνιστούν  θα  τα γνωρίζουμε μετά  το τέλος του Β’ Γύρου  δηλαδή μετά τις 29  Μαρτίου 2020.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Προηγούμενο άρθροΝίκη Λευκάδας: Αναβολή της εκδήλωσης για την Ημέρα της Γυναίκας
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση του Συλλόγου Καρσάνων Λευκάδος για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας