Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός ΠΕΑΣ Κατούνας – Αναγέννηση Τσουκαλάδων: 2-2 (φωτο)

ΠΕΑΣ Κατούνας – Αναγέννηση Τσουκαλάδων: 2-2 (φωτο)

0

Μοιράστηκαν  βαθμούς

Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία – Ά ΌΜΙΛΟΣ

Ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΕΑΣ Κατούνας και την Αναγέννηση Τσουκαλάδων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (30/1) στο γήπεδο  Σφακιωτών  στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής , στον Α’ Όμιλο  για το Πρωτάθλημα της  ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας.

Στο 1ο ημίχρονο ο Κατσαμπίρης  ακύρωσε  γκολ των  Τσουκαλάδων  και λίγο αργότερα  ο Πετρόπουλος  έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σάντα κάνοντας το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων. Στην  επανάληψη  το σουτ του  Πετρόπουλου και η λάθος απόκρουση  του Σάντα  ανέβασε το δείκτη του σκορ  στο 2-0. Η ομάδα  των Τσουκαλάδων  προσπαθούσε να  ανασυνταχθεί  και  να σκοράρει  και αυτό το πέτυχε  στα τελευταία  λεπτά  του αγώνα  με την πίεση  που άσκησε  στους γηπεδούχους  αλλά και με τις  αλλαγές,  που έκανε ο Νίκος Φούντογλου .  Ο Γιώργος Φυτόπουλος  μετά την είσοδό του στο παιχνίδι δεν άργησε  να σκοράρει μειώνοντας  στο 2-1  και λίγο  πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή  ο Νίκος  Κοντογιάννης  που και αυτός μπήκε αλλαγή έκανε το 2-2.

Ήταν ένα  δυνατό  παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες με πολλά πολλά σφυρίγματα του διαιτητή ειδικά στο 2ο ημίχρονο. Επίσης , πρέπει να  αναφέρουμε ότι η  ομάδα των Τσουκαλάδων  δεν  θύμιζε  σε τίποτα την ομάδα του 1ου Γύρου  και η ομάδα της Κατούνας στα τελευταία  λεπτά του αγώνα  έπαιζε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Πετρόπουλου.

Διαιτητής: Χ.Κατσαμπίρης

Βοηθοί:Ν.Λύτρας – Μ.Παναγιώτου

ΠΕΑΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ (Ε. Διγενής): Σ.Φωτεινός, Λ.Καπότης(Κ.Ζαβιτσάνος), Δ.Διγενής, Ε. Φωτεινός , Σ.Πάντος, Π.Φωτεινός,Γ.Αργυρός, Β.Γουρζής, Ν.Πετούσης, Λ.Πετρόπουλος, Α.Τσαμπασίδης(90΄ Ε-Σ. Λάζαρης) .

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: Θ. Βρεττός, Α.Βέττας, , Ε. Καρφάκης, Χ.Αραβανής, Χ. Ασπρογέρακας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ (Νίκος Φούντογλου) : Π. Σάντας, Ι.Βεργίνης(65΄Μ.Τόσκα), Ξ, Βεργίνης, Χ. Σάντας(65΄ Γ.Φυτόπουλος), Β.Τσούτσης(78΄ Ν.Κοντογιάννης), Π.Κοντογιάννης, Α.Λάζαρης(41΄ Γ.Χριστοδούλου), Π.Σολδάτος(46΄ Ν.Παξινός), Ι.Γαζής, Δ.Φούντογλου, Χαρ. Κοντογιάννης.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ :Ν.Ηλιάδης, Α.Μαχμουντάϊ, Σ.Μπουρδάρας.

 

Προηγούμενο άρθροΨηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2022 Καμιά επιβάρυνση των Δήμων σε σχέση με το 2021
Επόμενο άρθροΔύο μαθητές από το Νομό Λευκάδας διακρίθηκαν στην τελική φάση του διαγωνισμού “Αρχιμήδης”