Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Δελτίο τύπου της ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας

Δελτίο τύπου της ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας

0
https://www.mylefkada.gr/2013/September/super-cup/super_cup9.jpg

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2013/09/super_cup9.jpg

Ενημέρωση για την διοργάνωση του 1ου Super Cup.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας – Πλάτωνας Γρηγόρης το 1ο Super Cup της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας. Μια διοργάνωση που έχει ως σκοπό να δώσει στα ποδοσφαιρικά σωματεία των νομών μας ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον τόσο για το Πρωτάθλημα όσο και για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Η σημαντική αυτή διοργάνωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την αμέριστη ανιδιοτελή προσφορά ατόμων και φορέων.
Θερμά τους ευχαριστούμε και πιστεύουμε ότι και στο μέλλον, αν χρειαστεί, θα έχουμε την ανάλογη ανταπόκριση.

Ειδικότερα ευχαριστούμε το βουλευτή Λευκάδας κον. Θοδωρή Σολδάτο, τον πρώην περιφερειάρχη και πρώην βουλευτή Παναγιώτη Καββαδά, τον εκπρόσωπο του Δήμου Πρέβεζας και πρόεδρο διαιτητών συνδέσμου Πρέβεζας κον. Γεώργιο Φραγκούλη, τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΣ – Πειραιά κ. Σπάθα, τους εκπροσώπους των ΕΠΣ Ηπείρου, Θεσπρωτίας και Άρτας και τον Παρουσιαστή της Εκδήλωσης κον. Γεώργιο Πολίτη.

Ευχαριστούμε ακόμη το Νοσοκομείο Λευκάδας και το ΕΚΑΒ, την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας, την Φιλαρμονική Εταιρεία Λευκάδας, τον Ορφέα Λευκάδας και το ζευγάρι των χορευτών και τα ΜΜΕ που κάλυψαν την εκδήλωση.

Θερμές ευχαριστίες στις διοικήσεις των σωματείων, στους ποδοσφαιριστές αλλά και στους φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα και τις εκδηλώσεις. Ελπίζουμε η διοργάνωση αυτή που αποτελεί ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ να καθιερωθεί και να γίνει ΘΕΣΜΟΣ για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής μας.

Για την ΕΠΣ
ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ο πρόεδρος
Θωμάς Κάρτσακλας

Προηγούμενο άρθροΣυμμετοχή της ΕΛΜΕ στο συλλαλητήριο της Τετάρτης
Επόμενο άρθροΕυχαριστήριο του Απόλλων Καρυάς