Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Τηλυκράτης: Δείτε ποιοι απέμειναν στο ρόστερ της ομάδας

Τηλυκράτης: Δείτε ποιοι απέμειναν στο ρόστερ της ομάδας

0
TILIKRATIS

TILIKRATIS

Ανακοίνωση του Αντώνη Πούτα: “Μου ήταν αδύνατον να συνεχίσω στο σύλλογο”.

Μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών στο στρατόπεδο του Τηλυκράτη με την αποδέσμευση παιχτών και ποδοσφαιριστών, το ρόστερ της ομάδας έχει μειωθεί αισθητά, καθώς έχουν μείνει μόνο 14 ποδοσφαιριστές.

Παρόλα αυτά ο Πρόεδρος της ομάδας, Θωμάς Μωραίτης, δεν προτίθεται να να αφήσει την ομάδα έτσι και να δηλώσει την παραίτηση αυτής και θα πάει μέχρι το τέλος έστω και με αυτό το κουτσουρεμένο υλικό.

Δείτε ποιοι ποδοσφαιριστές έχουν απομείνει στους “κυανέρυθρους”

ΤΖΙΜΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΣΕΙΤΑΗ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΠΑΠΠΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΜΑΤΣΑΓΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΠΙΠΕΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΦΕΤΣΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΠΑΛΑΣΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΑΤΑΓΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΚΟΥΣΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΑΙΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


 ΑNT. ΠΟΥΤΑΣ: Γι’ αυτό έφυγα από τον Τηλυκράτη

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Τηλυκράτη Αντώνης Πούτας αναφέρει στην ανακοίνωση που ακολουθεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρηση του από τη λευκαδίτικη ομάδα.

“Με αφορμή την πρόσφατη αποχώρησή μου από την ομάδα του Τυληκράτη Λευκάδας θα ήθελα να τονίσω πως εξαιτίας των εξαιρετικά δύσκολων συνθηκών που επικρατούσαν σε έξωαγωνιστικά θέματα, μου ήταν αδύνατον να συνεχίσω στο σύλλογο και για τον λόγο αυτό ζήτησα από τον πρόεδρο της ομάδας κ. Θωμά Μωραίτη να λυθεί άμεσα το συμβόλαιό μου κάτι το οποίο έκανε αποδεκτό και τον ευχαριστώ πολύ γι’αυτό.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργαστήκαμε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα μαζί και ιδιαίτερα τον προπονητή της ομάδας Άγγελο Διγκόζη. Η συνεργασία μου μαζί του ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για μένα, καθώς δουλεύει βασισμένος στις πιο εξελιγμένες και εμπεριστατωμένες τεχνικές προπονητικής μεθόδου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επικρατεί πολύ καλό κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών και του προπονητικού team και τέτοιες συνθήκες προπόνησης ανταποκρίνονται σίγουρα σε ομάδες ανώτερων κατηγοριών. Γνωρίζοντας τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες από την εποχή της κοινής μας συνύπαρξης στην ομάδα της Λάρισας, τώρα είμαι σίγουρος πλέον πως οι προπονητικές του δυνατότητες θα είναι ακόμα μεγαλύτερες”.

Με εκτίμηση
Πούτας Αντώνιος

Πηγή: lefkadasportnews.gr

Προηγούμενο άρθροΣυμμετοχή της ΠΙΝ στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση HOLIDAY & SPA EXPO 2013
Επόμενο άρθροΣυλλυπητήρια του ΟΡΦΕΑ στους οικείους της κ. Λιλίκας Μαραγκού