Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Βαριά ήττα για τον Τηλυκράτη

Βαριά ήττα για τον Τηλυκράτη

0
TILIKRATIS

TILIKRATIS

Βαρύ το κλίμα στην ομάδα.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ – ΚΑΣΣΙΟΠΗ 0-3

Την ήττα γνώρισε ο Τηλυκράτης από την Κασσόπη με σκορ 3-0, με τους παίχτες να είναι σαφώς επηρεασμένοι με τις διοικητικές εξελίξεις των τελευταίων 24ωρων, αλλά και με ένα διαιτητή που ξεσήκωνε με τις αποφάσεις του τους γηπεδούχους.

Οι “κυανέρυθροι” ήταν ανταγωνιστικοί μόνο στο πρώτο 45λεπτο, παρότι στα τελευταία δέκα λεπτά αυτού έπαιζαν με 10 παίχτες, λόγω απευθείας κόκκινης του Κλάζογλου(ανέτρεψε τον Καραγιάννη) στο 35΄, όμως το δεύτερο μέρος άνηκε στους παίχτες του κ. Μπολάνο.

Οι Κερκυραίοι μπήκαν πολύ καλά στην επανάληψη και μέσα σε διάστημα 4 λεπτών( 47΄και 51΄), έβαλαν τις βάσεις για το τρίποντο με δύο γκολ του Φαρούκ(φωτο), ύστερα από ασίστ του Πατινιώτη στο πρώτο και Καραγιάννη στο δεύτερο.

Ο τελευταίος(Καραγιάννης), που ήταν εκ των κορυφαίων σε όλο το 90λεπτο, ήταν αυτός που εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Θεοδωρέλη και με κεφαλιά έγραψε το τελικό αποτέλεσμα στο 64΄.

Τραυματίες αποχώρησαν από το γήπεδο οι Γεωργίου και Σαχινίδης, από πλευράς γηπεδούχων. Με τον τελευταίο να έρχεται το ασθενοφόρο να τον πάρει. Ενω το κλιμα στους “κυανερυθρους” ειναι βαρυ μετα απο την νεα απωλεια, με τις φημες να αναφερουν οτι ο Πετρος Μιχος υπεβαλε την παραιτηση του.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Πανυτσίδης από την Κοζάνη, με βοηθούς τους Χρήστο Παπαδόπουλο (επίσης από Κοζάνη) και Ελευθέριο Τσίκνα (από Αιτωλοακαρνανία)

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Π. Μίχος): Ταΐρης, Ντζιμάνης, Παλάσκας, Κλάζογλου, Καταγής, Σμίλτος, Παππάς(65΄ Κομνηνακης), Γεωργίου(71΄ λ.τ. Φετσης), Κούσης(75΄ Καλογερης), Σαχινίδης, Σκερλετιδης.

ΚΑΣΣΙΟΠΗ (Ρ. Μπολάνο): Γκίνης, Ανυφαντής (56′ Παναγιώτου), Βιτουλαδίτης, Πετρόγιαννης, Θεοδωρέλης, Κεφαλάς, Γυφτοκώστας (67′ Ίσερης), Φούκης, Πατινιώτης, Καραγιάννης, Φαρούκ (72′ Κονισπολιάτης).

Πηγή: lefkadasportnews

2ος Όμιλος Football League 2

Αποτελέσματα 10ης αγωνιστικής
Αναγέννηση Καρδίτσας – Απόλλων Καλαμαριάς 1-1
Οδυσσέας Κορδελιού – Εθνικός Σιδηροκάστρου 4-1
ΑΠΣ Ζακύνθου – Δόξα Κρανούλας 0-0
Αιγινιακός – ΑΟ Τύρναβος 2005 2-1
Τηλυκράτης Λευκάδας – ΑΟ Κασσιώπης 0-3
Οικονόμος Τσαριτσάνης – Βατανιακός Κατερίνης 0-3 α.α.

Bαθμολογία
Απόλλων Καλαμαριάς 26
Αναγέννηση Καρδίτσας 19
ΑΟ Κασσιώπης 17
Αιγινιακός 15
ΑΟ Τύρναβος 2005 14
Βατανιακός Κατερίνης 14
Εθνικός Σιδηροκάστρου 13
Οδυσσέας Κορδελιού 12
ΑΠΣ Ζακύνθου 12
Δόξα Κρανούλας 9
Τηλυκράτης Λευκάδας 6
Οικονόμος Τσαριτσάνης 6

Σημ.: Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Προηγούμενο άρθρο13η αγωνιστική Β΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας
Επόμενο άρθρο105 Δήμαρχοι και Νομάρχες ελέγχονται για “μεγάλο φαγοπότι”