Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Κατά 90% ολοκληρώθηκε το ροστερ της ερασιτεχνικής ομάδας του Τήλυ

Κατά 90% ολοκληρώθηκε το ροστερ της ερασιτεχνικής ομάδας του Τήλυ

0
https://www.mylefkada.gr/2012/August/soccer.jpg

soccer

Δελτίο τύπου των Ακαδημιών του Τηλυκράτη.

Λευκάδα 02-08-2012

Κατά 90% ολοκληρώθηκε ο κατάλογος των παικτών της ερασιτεχνικής ομάδας, του Τηλυκράτη, (ΝΕΟΙ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ), μετά τις διαδικασίες επιλογής που έγιναν από το επιτελείο της ομάδας μας.

Η ομάδα αυτή αποτελεί στην ουσία την Κ 21, του σωματείου, αλλά για αρχή φέτος θα πλαισιωθεί και από 4-5 παίκτες, μεγαλύτερης ηλικίας. Η παρουσία αυτών των παικτών, έχει στόχο μέσα από τον χαρακτήρα και την εμπειρία τους την στήριξη των νεαρότερων παιχτών. Σκοπός είναι κάθε έτος να αγωνίζονται 2-3 παίχτες άνω των 21 και το υπόλοιπο δυναμικό της ομάδας ν’ αποτελείται από παίχτες που θα βγαίνουν από τα τμήματα των Κ 16 και κάτω.

Κύριος στόχος βέβαια της ερασιτεχνικής ομάδας, είναι και παραμένει το να φτιάξει παίχτες που να μπορούν κάποια στιγμή να ανταποκριθούν σ’ επαγγελματικές απαιτήσεις, για την α΄ ομάδα μας , που θ αγωνίζεται σ’ εθνικές κατηγορίες.

Οι παίκτες που επελέγησαν αρχικά είναι οι κάτωθι:

Τερματοφύλακες: Νάνος Γιώργος, Παπάς Ανδρέας, Βενέτης Γιώργος.

Αμυντικοί: Σολδάτος Ιωάννης, Τερζία Πασχάλης, Κατηφόρης Ζώης, Νάστος Στέφανος, Ντόνεφ Ιωάννης, Σταυρακάκης Βαλεντίνος, Θεμελής Γιωργος.

Μέσοι: Χοτζάι Λευτέρης, Κεντράι Δημήτρης, Μεσσήνης Σπύρος, Κιτσάκης Λάμπρος, Χότζα Άγγελος, Νησιώτης Ανδρέας.

Επιθετικοί: Νίκαρης Γιώργος, Βασιλάκης Μίμης, Λαυράνος Όμηρος

Αναμένονται 2-3 μεταγραφές, ακόμα, από ομάδες του νησιού.

Σ’ εκκρεμότητα βρίσκονται, όχι ως προς την παρουσία τους στην ομάδα ,αλλά λόγω υπηκοότητας στην έκδοση του δελτίου τους και οι Πρωτοντουάι Τζονι , Μαλάι Τζόνι και Ροσένι Νίκος.

Σημειωτέον ότι το Δεκέμβριο επανακρίνονται σε σημαντικό ποσοστό περί το 20-40% οι παίκτες και αποκτώνται αν κριθεί σκόπιμο άλλοι ή προωθούνται εφ’ όσον υπάρχουν παίχτες από τις μικρότερες ομάδες.

Η ομάδα θ αγωνισθεί στη θέση του Λευκάτα, στην Β΄ τοπική κατηγορία της ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας, ενώ προωθείται νομικά η αλλαγή του καταστατικού του ενσωματωθέντος αυτού σωματείου, με την επωνυμία ΝΕΟΙ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ.

Οι παίκτες του Λευκάτα που δεν υπολογίζονται , όχι για λόγους αξίας, στη Κ 21 των ΝΕΩΝ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ, είναι ελεύθεροι να μεταγραφούν σε άλλες ομάδες.

Η προετοιμασία της Κ21 ξεκινά τις 20 Αυγούστου 2012, σε περίπτωση που δοθεί η κατά πολλούς βέβαιη παράταση έναρξης του πρωταθλήματος στις 30 Σεπτεμβρίου.

Ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών
Σπύρος Πολίτης
Προηγούμενο άρθροΓιορτή Λαδόπιτας και εγκαίνια έκθεσης τοπικών προϊόντων
Επόμενο άρθροΈνοπλη ληστεία στο βενζινάδικο έξω από το αεροδρόμιο στο Άκτιο