Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Έχασε ο Τηλυκράτης από τον Τύρναβο

Έχασε ο Τηλυκράτης από τον Τύρναβο

0
tili-tyrnavos

tili-tyrnavos

Την ήττα γνώρισε ο Τηλυκράτης στο ντεμπούτο του Άγγελου Διγκόζη στο πάγκο της ομάδας.

Σε ένα παιχνίδι που προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, αλλά λίγο πριν το ημίχρονο ισοφαρίστηκε, για να έρθουν οι γηπεδούχοι στα μέσα του 2ου μέρους για να σημειώσουν το νικητήριο γκολ. Για τους “κυανέρυθρους” χρησιμοποιήθηκε για περίπου 10 λεπτά ο Πιπέρης(αναπληρωματικός τερματοφύλακας), στην θέση του τραυματιά Σκερλετίδη, ενώ τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίχτες καθώς αποβλήθηκε ο Σμίλτος.

Στο 5′ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον Τύρναβο όταν σε σέντρα απο αριστερά ο Ταίρης πήρε τη μπάλλα πάνω απ’ το κεφάλι του Μπουσινάκη που ετοιμαζόταν να σκοράρει, η μπάλλα έφτασε στον Τσούκαλο που έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Στο 9′ ο Γούπος απέκρουσε την κεφαλιά του Σαχινίδη αλλά στο 14′ ο Κούσης μετά απο αδράνεια της άμυνας του Τυρνάβου με σουτ έγραψε το 0-1.

Το γκολ γέμισε άγχος τους παίκτες του Τυρνάβου που έκαναν πολλά λάθη στην ανάπτυξη, πάντως ο Τύρναβος είχε την πρωτοβουλία και προσπαθούσε με βαθιές μπαλιές για την ισοφάριση. Έτσι στο 41′ η βαθιά μπαλλιά του Τσιανάκα απο το κέντρο και αριστερά βρίσκει μέσα στην περιοχή τον Μπουσινάκη που δεν δυσκολεύτηκε με σουτ να ισοφαρίσει σε 1-1.

Βελτιωμένος ο Τύρναβος στο β’ ημίχρονο, δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ και τελικά στο 73′ ο Κακαβίτσης ισοφάρισε απο κοντά σε 1-1 όταν σε φάουλ του Κιπτίου ο Οικονόμου πήρε την κεφαλιά, απέκρουσε δύσκολα ο Ταίρης και ο Κακαβίτσης πήρε το ριμπάουντ και έβαλε τον Τύρναβο μπροστά στο σκορ. Στο 88′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Σμίλτος των φιλοξενουμένων καθώς ανέτρεψε σαν τελευταίος παίκτης τον Κακαβίτση που έφευγε προς την αντίπαλη περιοχή.

Το φιλμ του αγώνα

6: Μεγάλη ευκαιρία για τον Τύρναβο. Αρχικά ο Μπουσινάκης από κοντά προσπάθησε να σουτάρει, ενώ στην συνέχεια ο Τσούκαλος έκανε ένα σουτ από το ύψος περίπου της περιοχής, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

14: 0 – 1 για τον Τηλυκράτη, όταν ο Κούσης βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Γούπο.

40: 1 – 1 Ο Τύρναβος ισοφάρισε σε 1 – 1 με ωραίο σουτ του Μπουσινάκη από κοντά.

60: Ο Κυπτίου εκτέλεσε ένα φάουλ με σέντρα, βρήκε τον Τσιανάκα, που έκανε ένα σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Ταΐρη.

61: Σουτ του Μπουσινάκη από τα δεξιά, απέκρουσε με τα χέρια ο Ταΐρης.

62: Ο Σαχινίδης έπιασε μια κεφαλιά από κοντά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

74: Ο Κυπτίου έβγαλε μια σέντρα, βρήκε αρχικά τον Οικονόμου, που από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ταΐρη, αλλά στην συνέχεια ο Κακαβίτσης που ακολουθούσε την φάση έκανε το 2 – 1.

87: Κόκκινη κάρτα(δεύτερη κίτρινη), στον Σμίλτο για επικίνδυνο μαρκάρισμα.

89: Ο Μπουσινάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 3 – 1.

ΓΚΟΛ: 41′ Μπουσινάκης σουτ, 73′ Κακαβίτσης σουτ – 14′ Κούσης σουτ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κετεσίδης (Σερρών)
ΒΟΗΘΟΙ: Καμπούρης, Κωτούλας (Σερρών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Περήφανος – Σμίλτος, Παππάς, Ταϊρης, Ντζιμάνης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 87′ Σμίλτος

Τύρναβος (Τάσος Μπεριτζάς): Γούπος, Αθανασούλης (67′ Κακαβίτσης), Νόνης, Τσιανάκας, Αντωνόπουλος, Κυπτίου, Τσούκαλος (76′ Περήφανος), Μπουσινάκης, Οικονόμου, Βούλγαρης (90+4′ Μπόντε), Καραγιάννης.

Τηλυκράτης (Άγγελος Διγκόζης): Ταϊρης, Ντζιμάνης, Παλάσκας, Φέτσης (69′ Καλογέρης), Κατάγης, Σμίλτος, Παππάς, Κομνηνάκης, Σκερλετίδης (80′ λ.τ Πιπέρης), Κούσης, Σαχινίδης.

Πηγές : www.sportirnavos.grwww.atleticlarissa.gr via www.lefkadasportnews.gr

Προηγούμενο άρθροΚοπή πίτας Λευκαδίων Ηλιούπολης
Επόμενο άρθροΓλυκές αμαρτίες στο… Boschetto