Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Oλοκληρώθηκε ο κατάλογος των παικτών της ομάδας Κ15, του Τήλυ

Oλοκληρώθηκε ο κατάλογος των παικτών της ομάδας Κ15, του Τήλυ

0
https://www.mylefkada.gr/2012/August/soccer.jpg

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2012/08/soccer.jpg

Δελτίο τύπου των Ακαδημιών του Τηλυκράτη.

Λευκάδα 03-08-2012

Oλοκληρώθηκε ο κατάλογος των παικτών της παιδικής (Κ15) ομάδας, του Τηλυκράτη, (ΝΕΟΙ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ), μετά τις διαδικασίες επιλογής που έγιναν από το επιτελείο της ομάδας μας.

Η ομάδα αυτή έχει στόχο, την εκπαίδευση των νεαρών Λευκαδιτόπουλων , με προπόνηση, αντίστοιχη της ηλικίας τους και να τους προετοιμάσει κατάλληλα για την επόμενη φάση, αυτή της εξειδίκευσης σε βάθος.

Μετέχουν παίχτες που γεννήθηκαν τα έτη 1998-1999 και 2000.

Οι παίκτες που επελέγησαν αρχικά είναι οι κάτωθι:

Τερματοφύλακες: Γληγόρης Αγγελος.

Αμυντικοί: Λογοθέτης Σπυρίδων, Βλάχος Σωτήριος , Βλάχος Βασίλης, Κοντοπρίας Παναγιώτης, Παπαδάτος Σπυρίδων, Διγενής Χρήστος, Δαμιανής Κων/νος, Μπίτα Μιχάλης.

Μέσοι: Πάντος Στέφανος, Βεργίνης Άρης, Πανταζής Κων/νος, Καπότης Σπύρος, Σολδάτος Παναγιώτης, Κοντομίχης Πανταζής, Βρεττός Θρασύβουλος.

Επιθετικοί: Καπότης Ηλίας, Βλάχος Θανάσης, Δάγλας Βασίλης, Κυρικλίδης Κων/νος

Σημειωτέου ότι το Δεκέμβριο επανακρίνονται σε σημαντικό ποσοστό περί το 20-30% οι παίκτες και αποκτώνται αν κριθεί σκόπιμο άλλοι ή προωθούνται εφ’ όσον υπάρχουν παίχτες από τις μικρότερες ομάδες.

Αναζητείται ένας ακόμη τερματοφύλακας και γι’ αυτό το λόγο όποιο παιδί ενδιαφέρεται να ενταχθεί στην ομάδα, μπορεί να εκδηλώσει το σχετικό του ενδιαφέρον.

Το ρόστερ μπορεί να συμπληρωθεί με 2 ακόμα παίκτες που θα πρέπει όμως να είναι το ίδιο καλοί με τους παραπάνω η και καλύτεροι. Σ αντίθετη περίπτωση ο κατάλογος των παιχτών θα μείνει ως εχει.

Η ομάδα θ αγωνισθεί στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας. Η περίοδος εκπαίδευσης της Κ21 ξεκινά τις 4 Σεπτεμβρίου 2012 , με τις ακόλουθες μέρες και ώρες προπόνησης: Τρίτη 3.45 -5.15μμ – Παρασκευή 5-6.15μμ

Ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών

Σπύρος Πολίτης

Προηγούμενο άρθροΜια ροκ βραδιά στα Πλατύστομα
Επόμενο άρθροSaristra Festival 2012 στην Κεφαλονιά