Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Την 3η θέση κατέκτησε ο Αναστάσιος Ευθυμιάτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAEKWONDO...

Την 3η θέση κατέκτησε ο Αναστάσιος Ευθυμιάτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAEKWONDO ITF

0

Τρίτος πανελληνιονϊκης στο TAEKWONDO ITF ο Αναστάσιος Ευθυμιάτος …Πολύ καλές παρουσίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ITF με αυτή  του Γεώργιου Ροντογιάννη   και την   5η θεση της Τσαντιωτη Σοφίας.
Μόνο επιτυχημένες θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε  τις επιδόσεις των τριών  αθλητών μας που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ITF στην Θεσσαλονίκη την 02-03-04-05/09/2021..
Σε μια άρτια διοργάνωση από την αναγνωρισμένη Ομοσπονδία  απο το κράτος,  με υψηλό επίπεδο παρόλο τις συνθήκες COVID και τα αυστηρά αγωνιστικά πρωτόκολλα κατακτήσαμε μια 3η θέση στο αγώνισμα των ΤΟΥΛ με τον Ευθυμιάτο Αναστάσιο ,ενώ οι αγωνιστικές παρουσίες της Τσαντιωτη Σοφίας στις νεανίδες  στα έως 58 κιλά και του Ροντογιάννη Γεώργιου στα έως 64 κιλά ήταν άκρως ικανοποιητικές αφού είχαν από μια  νίκη στην κατηγορία τους και αποκλείστηκαν πριν την είσοδό τους στα μετάλλια.
Ευχαριστούμε θερμά τον ΑΣ Πρωτέα Ιωαννίνων και το Μάστερ Georgios Papadiotis  για την καθοδήγηση των αθλητών μας και την πολύτιμη βοήθειά του.
Ευχαριστούμε και όσους δασκάλους-προπονητές ήταν δίπλα στους αθλητές μας όλη αυτήν την περίοδο της προετοιμασίας.

Και ο σύλλογος  συνεχίζει δυναμικά με νέους στόχους.

Προηγούμενο άρθροΟ Δήμαρχος Λευκάδας παραβρέθηκε στους Αγιασμούς στο 2ο Πειραματικό Λύκειο Λευκάδας και στο Γυμνάσιο – Λύκειο Νυδριού
Επόμενο άρθροΜΗΝΥΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΡΟΔΗΣ ΚΡΑΤΣΑ-ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2021-22