Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Β’ Ερασιτεχνική: Αναγέννηση Τσουκαλάδων- Α.Ο Παλαίρου : 3-1

Β’ Ερασιτεχνική: Αναγέννηση Τσουκαλάδων- Α.Ο Παλαίρου : 3-1

0

Συνεχίζει αήττητη η Αναγέννηση  Τσουκαλάδων

Ο εξ’ αναβολής  αγώνας για την  5η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας διεξήχθη την Τετάρτη (8/12) , στο γήπεδο Σφακιωτών  μεταξύ της  πρωτοπόρου στον Α’ Όμιλο  Αναγέννησης  Τσουκαλάδων  και του Α.Ο Παλαίρου με τελικό σκορ 3-1.

Πριν από την έναρξη του αγώνα  τηρήθηκε από όλους  ενός λεπτού σιγή  εις μνήμην  του Γραμματέα της  ΕΠΣ Πρέβεζας -Λευκάδας  Αλέξανδρου Μάρη  .

Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες  το 1ο ημίχρονο όμως βρήκε  την Αναγέννηση  να κερδίζει με 2-0 με μετά από γκολ του Γιάννη Γαζή  και του Βασίλη Αρίδα.

Στο 2ο ημίχρονο και περίπου στο 65′ λεπτό του αγώνα μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της Παλαίρου ανεβάζοντας το σκορ σε 3-0  υπέρ της ομάδας των Τσουκαλάδων.  Στο τελευταίο  δεκάλεπτο  της κανονικής  διάρκειας του αγώνα  ο  Τσούτσης  ανέτρεψε παίκτη της Παλαίρου στην μεγάλη περιοχή, με τον Τσόγκα να δίνει πέναλτι υπερ της ομάδας της Παλαίρου το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κ.  Παληογιάννης  μειώνοντας σε  3-1.

Το ντεμπούτο του , στο πρωτάθλημα της Β’ ερασιτεχνικής , έκανε ο τρίτος τερματοφύλακας  της Αναγέννησης,  ο 15χρονος Δημήτρης Βουκελάτος  , ο οποίος και  κέρδισε πολύ  καλές εντυπώσεις.

Διαιτητής: Α.Τσόγκας

Βοηθοί: Ν.Λύτρας – Κ.Παναγιωτόπουλος

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ(Νίκος Φούντογλου): Δημήτρης Βουκελάτος, Ιωάννης Βεργίνης (85’ Μάριος Τόσκα), Ξενοφών Βεργίνης, Χρήστος Σάντας, Βασίλης Τσούτσης(90’ Θωμάς Ντάτσης), Θέμης Σπανός, Βασίλης Αρίδας, Πάνος Σολδάτος(85’ Γιώργος Φυτοπουλος), Ιωάννης Γαζής(37’Γιάννης  Χριστοδούλου), Δημήτρης Φούντογλου, Χαράλαμπος Κοντογιάννης(90’ Νίκος Ηλιάδης).

Αναπλ/κοι:Αντώνης Λάζαρης, Νίκος Κοντογιάννης, Πάνος Βαγενάς

ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ(Γεώργιος Καρελάκης): Δ.Κατσαμπίρης, Φουρλής, Ψυχογιός(78’ Β.Κατσαμπίρης), Αποστολάκης, Β.Παληογιάννης (68’ Α.Τσακάλης), Μπουρδούβαλης, Ιωάννης Κατσαμπίρης, Γ.Τσακάλης, Ζουμης, Κ.Παληογιάννης, Α.Κατσαμπίρης

Αναπλ/κοι:Σ. Φραδελος, Ε. Στριφταρης

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Προηγούμενο άρθρο1η συνάντηση Σεμιναρίου “Διαδρομές Ιστορίας και Τέχνης στη Λευκάδα”
Επόμενο άρθροΧριστουγεννιάτικη Κατασκήνωση σε Λευκάδα και Νυδρί